RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krémový velikonoční beránek

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krémový velikonoční beránek, recepty Krémový velikonoční beránek, Krémový, velikonoční, beránek


Recept na Krémový velikonoční beránek

Recept na Krémový velikonoční beránek je zařazen v kategorii moučníky - ostatní. K přípravě Krémový velikonoční beránek budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Beránka si upeču podle libovolného receptu, v podstatě každý rok jiného. Peču v obou částech beránkové formy zvlášť, abych měla 2 půlky. Do trouby je dávám zároveň. Potom lehce zarovnám horní části, aby byly rovné a šly k sobě dobře slepit. Krém na slepení: Ušleháme 1 celé máslo do pěny, potom: 3 celá vejce 15 - 21 dkg cukru 1 vanilkový cukr - ušleháme ve vodní lázni a vychladlé zašleháme ručním mixérem do másla, přidáme kakao nebo oříšky nebo tresť ... záleží na každém, já dávám kakao Krém na zdobení: 3 dl mléka 2 bal. vanilkového cukru 2 PL maizeny /solamylu/ - uvaříme hustou kaši 1 máslo 12 dkg moučkového cukru - ušleháme do pěny a po částech vešleháme vychladlou kaši..

Krémový velikonoční beránek
Zvětšit obrázek

Recept na Krémový velikonoční beránek

Recept na Krémový velikonoční beránek:
Krému na plnění je hodně, část si nechám neobarvenou kakaem a ke konci zarovnám lehce nesrovnalosti na beránkovi, které se občas stanou při vyklápění beránka z formy a kakaový spoj ještě přemáznu bílým krémem. Zbytkem krému plním linecká kolečka, která na velikonoce vždycky peču ve tvaru vajíček, kuřátek, zajíčků ... Očička a nosánek beránka dělám buď z lentilek, pokud jsou doma, jinak z hrozinek, kandovaného ovoce, jak kdy.

Poznámka k receptu na Krémový velikonoční beránek:
Nazdobeného beránka mám v lednici, jako každý krém v teple změkne, nerozpustí se, to ne, ale je to jako když máš dort, krém je měkší, v lednici je úplně tuhý

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krémový velikonoční beránek, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Jaaja (Jana)
  • Datum vložení: 10.05.2010
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Ostatní
  • Suroviny: Beránka si upeču podle libovolného receptu, v podstatě každý rok jiného. Peču v obou částech beránkové formy zvlášť, abych měla 2 půlky. Do trouby je dávám zároveň. Potom lehce zarovnám horní části, aby byly rovné a šly k sobě dobře slepit. Krém na slepení: Ušleháme 1 celé máslo do pěny, potom: 3 celá vejce 15 - 21 dkg cukru 1 vanilkový cukr - ušleháme ve vodní lázni a vychladlé zašleháme ručním mixérem do másla, přidáme kakao nebo oříšky nebo tresť ... záleží na každém, já dávám kakao Krém na zdobení: 3 dl mléka 2 bal. vanilkového cukru 2 PL maizeny /solamylu/ - uvaříme hustou kaši 1 máslo 12 dkg moučkového cukru - ušleháme do pěny a po částech vešleháme vychladlou kaši.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krémový velikonoční beránek, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krémový velikonoční beránek - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krémový velikonoční beránek

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist