RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kremeš z Alberta

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kremeš z Alberta, recepty Kremeš z Alberta, Kremeš, Alberta


Recept na Kremeš z Alberta

Recept na Kremeš z Alberta je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry - Řezy. K přípravě Kremeš z Alberta budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 balíček listového těsta (500g) Krém: 1l mléka 3 pudinkové prášky vanilka 200g cukru 3 žloutky 3 bílky oddělené 250g másla Šlehačka: 500ml smetany ke šlehání 50g cukru vanilkový lusk.

Kremeš z Alberta
Zvětšit obrázek

Recept na Kremeš z Alberta

Recept na Kremeš z Alberta:
Listové těsto rozválíme na dva pláty a upečeme asi 10-15 minut při 200°C. Jeden plát nakrájíme na čtverce velikosti řezů před pečením. Pudink, cukr a žloutky rozmícháme v mléce a svaříme na hustý krém. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a zašleháme ho do horkého pudinku. přikryjeme folií a necháme zchladnout. Máslo utřeme do pěny a po lžících přidáváme chladný pudink, dobře zašleháme. Smetanu vyšleháme s cukrem případně ztužovačem a vanilkovými semínky do tuha. Na plát těsta rozetřeme pudinkový krém, na něj šlehačku a přikryjeme čtverci z druhého plátu. Necháme chladit alespoň 3 hodiny, sypeme moučkovým cukrem a krájíme na řezy.

Poznámka k receptu na Kremeš z Alberta:
Recept z časopisu Albert, zaujal mě krásnou fotografií a tak jsem neodolala. Jsem si plně vědoma toho, že tu už pár podobných receptů je, prohlédla jsem je, některé jsou s polevou, jiné s ovocem, tvarohem... Rozhodně nestojím o žádné diskuze na téma jak je to doopravdy správně a různé napadání ostatních komentátorů. Budu ráda, když upečete, ochutnáte, podělíte se o svoje dojmy a přidáte uměleckou fotku, aby to tady nějak vypadalo :)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kremeš z Alberta, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Daranea (Daniela Sehnoutková)
  • Datum vložení: 07.09.2014
  • Počet porcí: 15
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry - Řezy
  • Suroviny: 1 balíček listového těsta (500g) Krém: 1l mléka 3 pudinkové prášky vanilka 200g cukru 3 žloutky 3 bílky oddělené 250g másla Šlehačka: 500ml smetany ke šlehání 50g cukru vanilkový lusk
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kremeš z alberta, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kremeš z Alberta - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kremeš z Alberta

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist