RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky, recepty Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky, Králík, krémové, hořčičné, omáčce, bramb


Recept na Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky

Recept na Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
200 g králičích běhů 40 g cibule 20 g + 20 g másla 5 g hladké mouky 10 g dijonské hořčice 1 g tymiánu 300 ml vývaru 2 g petržele 50 ml smetany 150 g brambor 60 g hrubé mouky 1 vejce sůl 5 g jarní cibulky.

Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky
Zvětšit obrázek

Recept na Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky

Recept na Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky:
Králičí maso osolte a opepřete. V pánvi rozehřejte ½ másla a na něm z obou stran maso opečte. Poté jej dejte stranou. Nakrájejte cibuli nadrobno a na stejné pánvi ji orestujte dozlatova. Přimíchejte hořčici, lístky tymiánu a zaprašte hladkou moukou. Přilijte vývar a dobře promíchejte. Vložte maso a duste na mírném ohni 20 minut. Brambory uvařte ve slupce v osolené vodě. Bude to trvat asi 15 minut. Poté je oloupejte a nastrouhejte. Smíchejte s hrubou moukou a vejcem, poté ručně tvarujte šišky. Bramborové šišky vařte v osolené vroucí vodě. Od chvíle, kdy vyplavou, vařte ještě 3 minuty. Poté je orestujte na druhé polovině másla spolu s na kolečka nakrájenou jarní cibulkou a petrželí. Maso vyjměte z pánve a omáčku rozmixujte dohladka a zjemněte smetanou. Poté podávejte maso přelité omáčkou spolu s bramborovými šiškami.

Poznámka k receptu na Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky:
Když jsem choval králíky, tak jateční 3 měsíční byly hotoví za 20 minut, ale u kupovaných v marketu mohou být staré kusy a pak je potřeba papiňák. Jinak Papinka dobrotka.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: dolejs (Roman Dolejš)
  • Datum vložení: 14.06.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 200 g králičích běhů 40 g cibule 20 g + 20 g másla 5 g hladké mouky 10 g dijonské hořčice 1 g tymiánu 300 ml vývaru 2 g petržele 50 ml smetany 150 g brambor 60 g hrubé mouky 1 vejce sůl 5 g jarní cibulky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist