RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška, recepty Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška, Králík, podl


Recept na Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška

Recept na Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Naporcovaný králík 50 g šunky 100 g žampionů nakrájet (nebo konzervu) 1 párek 1 cibule 2 lžíce tuku (olej nebo sádlo) 1 lžíce másla 1 dl smetany ke šlehání kousek bujonové kostky citronová šťáva - podle chuti sůl pepř zelená petrželka 1 lžíce hladké mouky.

Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška
Zvětšit obrázek

Recept na Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška

Recept na Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška:
Porce králíka spařit vřelou vodou, až jsou bílé, nechat okapat. Na tuku osmažit nakrájenou cibulku do zlatova. Přidat k ní králíka, osolit, opepřit, podlít trošku vodou, přidat kousek bujónu. Přikrýt pokličkou a podusit do měkka. Mezitím nakrájet šunku na nudličky, párek na kolečka a žampiony na plátky (nebo konzervu žampionů), vše podusit na másle, zaprášit moukou, osmahnout, zalít smetanou a dusit cca 2 minuty. Směs přidat k měkkému králíkovi, dochutit citrónem přidat nakrájenou zelenou petrželku, provařit. Je možné namísto králíka použít jakékoliv drůbeží maso.

Poznámka k receptu na Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška:
Nedejte se odradit délkou receptu, jde to rychle a je to i rychle hotové – tak rychle, jak rychle se podusí králík. Ten správný šmak celému receptu dodá citrón a zelená petrželka!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Betyna (Marcela)
  • Datum vložení: 18.06.2010
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: Naporcovaný králík 50 g šunky 100 g žampionů nakrájet (nebo konzervu) 1 párek 1 cibule 2 lžíce tuku (olej nebo sádlo) 1 lžíce másla 1 dl smetany ke šlehání kousek bujonové kostky citronová šťáva - podle chuti sůl pepř zelená petrželka 1 lžíce hladké mouky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na králík podle uzenáře – podle knihy králík na 250 způsobů od pavla biška, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist