RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krabí omáčka se sépiovými tagliatelle, krevetami a lososem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krabí omáčka se sépiovými tagliatelle, krevetami a lososem, recepty Krabí omáčka se sépiovými tagliatelle, krevetami a lososem, Krabí, omáčka, se, sépiovými, tagliatelle, krev


Recept na Krabí omáčka se sépiovými tagliatelle, krevetami a lososem

Recept na Krabí omáčka se sépiovými tagliatelle, krevetami a lososem je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Krabí omáčka se sépiovými tagliatelle, krevetami a lososem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Těstoviny: 250 g černých tagliatelle, voda, sůl, olivový olej Omáčka: Olivový olej, 1 cibule, 50 g anglické slaniny, hladká mouka, 150 g krabích tyčinek, smetana na vaření, voda Maso: 250 g lososa, 150 g vyloupaných krevet, olivový olej.

Krabí omáčka se sépiovými tagliatelle, krevetami a lososem
Zvětšit obrázek

Recept na Krabí omáčka se sépiovými tagliatelle, krevetami a lososem

Recept na Krabí omáčka se sépiovými tagliatelle, krevetami a lososem:
Těstoviny: Těstoviny vložíme do vroucí osolené vody. Vaříme 5 minut. Scedíme a zakápneme olejem. Omáčka: Na oleji opražíme na drobné kostičky nakrájenou slaninu a přidáme jemně nasekanou cibuli. Zaprášíme moukou a opražíme lehce do světlehněda. Podlijeme zeleninovým vývarem, přidáme nakrájené krabí tyčinky a vaříme 20 minut. Nakonec přidáme smetanu na vaření a lehce prohřejeme. Maso: Filety lososa opečeme na oleji z obou stran. Na závěr přidáme loupané krevety a jen lehce prohřejeme. Servírování: Teplé těstoviny dáme do hlubokého talíře. Zalijeme je omáčkou a navrch dáme lososa i s krevetami

Poznámka k receptu na Krabí omáčka se sépiovými tagliatelle, krevetami a lososem:
(c) Evosheek

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krabí omáčka se sépiovými tagliatelle, krevetami a lososem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: evosheek (Ivo)
  • Datum vložení: 02.04.2014
  • Počet porcí: 3-4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: Těstoviny: 250 g černých tagliatelle, voda, sůl, olivový olej Omáčka: Olivový olej, 1 cibule, 50 g anglické slaniny, hladká mouka, 150 g krabích tyčinek, smetana na vaření, voda Maso: 250 g lososa, 150 g vyloupaných krevet, olivový olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krabí omáčka se sépiovými tagliatelle, krevetami a lososem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krabí omáčka se sépiovými tagliatelle, krevetami a lososem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krabí omáčka se sépiovými tagliatelle, krevetami a lososem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist