RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krabi na způsob Padang kuchyně - kepiting Padang

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krabi na způsob Padang kuchyně - kepiting Padang, recepty Krabi na způsob Padang kuchyně - kepiting Padang, Krabi, na, způsob, Padang, kuchyně, -, kepiting, Padang


Recept na Krabi na způsob Padang kuchyně - kepiting Padang

Recept na Krabi na způsob Padang kuchyně - kepiting Padang je zařazen v kategorii mořské plody. K přípravě Krabi na způsob Padang kuchyně - kepiting Padang budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
živí krabi 2 ks na osobu rostlinný olej 1 větší červená cibule pokrájená jarní cibulky, jemně nasekané 4 stroužky česneku, jemně nasekané 1 cm strouhaného zázvoru 4 lžíce česnekové chilli omáčky 1 lžička mleté červené papriky 2 lžíce rajčatového protlaku ½ lžičky pepře 1 lžička soli 75 ml vody.

Krabi na způsob Padang kuchyně - kepiting Padang
Zvětšit obrázek

Recept na Krabi na způsob Padang kuchyně - kepiting Padang

Recept na Krabi na způsob Padang kuchyně - kepiting Padang:
Kraby usmrtíme bodnutím zespoda do středu krunýře, umyjeme, odlomíme spodní krunýř, , odstraníme drápy a žábry s vnitřnostmi (to tmavé nebo žluté), rozmačkáme klepeta a nohy kleštěmi. Kraby smažíme v rozpáleném oleji až do vysmažení tekutin a zčervenání krabů. Vyjmeme z pánve a v oleji orestujeme cibuli, česnek do rozvonění, pak přidáme zázvor, chili omáčku, mletou papriku, rajčatový protlak, pepř, sůl a vodu. Za stálého míchání téměř zredukujeme kapalinu, přidáme kraby, nohy a klepeta a krátce provaříme, aby se chutě krabího masa a omáčky spojily. Naaranžujeme kraby na talíři i s krunýřem, zalejeme omáčkou a ozdobíme jarní cibulkou. Jako příloha se podává bílá rýže.

Poznámka k receptu na Krabi na způsob Padang kuchyně - kepiting Padang:
Padang je oblast jižní Sumatry, specifická svou ostře kořeněnou kuchyní a také způsobem stolování, kdy je jídelníček často z více než deseti jídel vyrovnán na talířích na stůl před hosta a účtuje se, z kterého talíře ochutná. Pro ty, kdo se zeptají kde sehnat živé kraby, tak tzv. němečtí krabi jsou na: http://www.cerstveryby.cz/Morske-plody/korysi/Krab-nemecky-zivy-600-800g.html, nebo ve speciálních obchodech s rybami a občas v Makru.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krabi na způsob Padang kuchyně - kepiting Padang, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: badak (Vojen Benda)
  • Datum vložení: 04.06.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mořské plody
  • Suroviny: živí krabi 2 ks na osobu rostlinný olej 1 větší červená cibule pokrájená jarní cibulky, jemně nasekané 4 stroužky česneku, jemně nasekané 1 cm strouhaného zázvoru 4 lžíce česnekové chilli omáčky 1 lžička mleté červené papriky 2 lžíce rajčatového protlaku ½ lžičky pepře 1 lžička soli 75 ml vody
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krabi na způsob padang kuchyně - kepiting padang, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krabi na způsob Padang kuchyně - kepiting Padang - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krabi na způsob Padang kuchyně - kepiting Padang

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist