RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kosmatice (květ černého bezu) v ředkvičkovém kabátku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kosmatice (květ černého bezu) v ředkvičkovém kabátku, recepty Kosmatice (květ černého bezu) v ředkvičkovém kabátku, Kosmatice, (květ, černého, bezu), ředkvičkovém, kabát


Recept na Kosmatice (květ černého bezu) v ředkvičkovém kabátku

Recept na Kosmatice (květ černého bezu) v ředkvičkovém kabátku je zařazen v kategorii ostatní. K přípravě Kosmatice (květ černého bezu) v ředkvičkovém kabátku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
na 16 květů budeme potřebovat: 180 ml kefíru 150 ml hladké mouky 1 celé vejce 6 větších ředkviček 1/2 lžičky kypřícího prášku do pečiva sůl, mletý pepř olej na smažení plátky ředkviček na ozdobu.

Kosmatice (květ černého bezu) v ředkvičkovém kabátku
Zvětšit obrázek

Recept na Kosmatice (květ černého bezu) v ředkvičkovém kabátku

Recept na Kosmatice (květ černého bezu) v ředkvičkovém kabátku:
Ředkvičky očistíme kartáčkem pod tekoucí vodou a se slupkou nastrouháme na hrubém slzičkovém struhadle. Promícháme se špetkou soli a necháme cca 10 minut vypotit. Mezitím v misce ušleháme kefír s vejcem, přidáme mouku, umícháme těstíčko a necháme chvilku odpočinout. Z ředkviček vymačkáme puštěnou šťávu a vložíme je do mísy s těstíčkem. Přidáme prášek do pečiva, sůl, špetku pepře a vše promícháme. Na pánev dáme rozehřát olej. Z bezových květů otřepeme případný hmyz. Do ruky mezi špetku z prstů za stonky uchopíme 3-4 květy, důkladně je protáhneme těstíčkem a vložíme na pánev s rozehřátým olejem. Pozvolna smažíme 6-7minut do zlatavé barvy. Nůžkami odstřihneme stonky, obracečkou květy otočíme na druhou stranu a opět pozvolna na slabém plameni smažíme dalších cca 6minut. Po usmažení klademe na papírovou utěrku vsáknout přebytečný tuk. Podáváme se zeleninovou přílohou. Můžeme dle své chuti přelít dipem, který máme rádi, nebo můžeme také podávat jako hlavní chod s bramborovou kaší.

Poznámka k receptu na Kosmatice (květ černého bezu) v ředkvičkovém kabátku:
Opět po roce je tady “bezová“ nadílka zn. zadarmo:-) a já jsem zase zaimprovizovala se surovinami, které byly po ruce. Snad recept někomu příjde vhod a pochutná si tak jako my. Do podobných přidávám recepty, které se možná někomu budou hodit.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kosmatice (květ černého bezu) v ředkvičkovém kabátku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 23.07.2014
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ostatní
  • Suroviny: na 16 květů budeme potřebovat: 180 ml kefíru 150 ml hladké mouky 1 celé vejce 6 větších ředkviček 1/2 lžičky kypřícího prášku do pečiva sůl, mletý pepř olej na smažení plátky ředkviček na ozdobu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kosmatice (květ černého bezu) v ředkvičkovém kabátku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kosmatice (květ černého bezu) v ředkvičkovém kabátku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kosmatice (květ černého bezu) v ředkvičkovém kabátku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist