RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kořeněný králík se švestkami

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kořeněný králík se švestkami, recepty Kořeněný králík se švestkami, Kořeněný, králík, se, švestkami


Recept na Kořeněný králík se švestkami

Recept na Kořeněný králík se švestkami je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Kořeněný králík se švestkami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 králičí stehna 10 dkg sušených švestek 1 lžíce polohrubé mouky 1/2-1 lžíce rybízové marmelády 2 dcl červeného vína olej celý i mletý pepř bobkový list tymián ocet sůl.

Kořeněný králík se švestkami
Zvětšit obrázek

Recept na Kořeněný králík se švestkami

Recept na Kořeněný králík se švestkami:
Králičí stehna naložíme na 24 hodin do směsi červeného vína, lžíce octu, několika celých pepřů, špetky tymiánu a 2 bobkových listů. Na rozpáleném oleji maso lehce opečeme po obou stranách. Potom podlejeme nálevem, ve kterém bylo maso naloženo (i s kořením), osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme. K poloměkkému masu přidáme předem namočené šušené švestky a ve vodě rozmícháme mouku. Potom přidáme tolik vody, aby bylo maso ponořené a dusíme doměkka. Po skončení tepelné úpravy maso naporcujeme a do šťávy vmícháme rybízovou marmeládu. Švestky můžeme vidličkou rozmačkat, rozmixovat nebo ponechat celé. Podáváme s bramborovými knedlíky.

Poznámka k receptu na Kořeněný králík se švestkami:
Omáčka je příjemně nasládlá.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kořeněný králík se švestkami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: pipre (Jana)
  • Datum vložení: 26.11.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 2 králičí stehna 10 dkg sušených švestek 1 lžíce polohrubé mouky 1/2-1 lžíce rybízové marmelády 2 dcl červeného vína olej celý i mletý pepř bobkový list tymián ocet sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kořeněný králík se švestkami, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kořeněný králík se švestkami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kořeněný králík se švestkami

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist