|
Recept na Koleno v římském hrnci
Recept na Koleno v římském hrnci je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Koleno v římském hrnci budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 predné kolená vykostené soľ kmín pepř, príp. majoránka,iné obľúbené korenie 1 kg zemiakov 2 cibule - kocky pol hlávky cesneku, príp. viac - pokrájať na plátky.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Koleno v římském hrnci
Recept na Koleno v římském hrnci: Na kolenách narežeme kožu, osolíme, okoreníme, dáme do namočeného hrnca, trošilinka podlejeme a dáme do trúby. Medzitým si očistíme zemiaky, pokrájame na kocky. Keď je mäso skoro mäkké, pridáme zemiaky, cibuľu a cesnak, premiešame vo výpeku, rozložíme okolo mäsa, dosolíme a dopečieme do chrumkava bez poklopu.
Poznámka k receptu na Koleno v římském hrnci: Konzumujeme napr. so šalátom z kyslej kapusty, alebo čo nám chutí. (niekoho pošleme včas pre pivo)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Koleno v římském hrnci, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 11.12.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 2 predné kolená vykostené soľ kmín pepř, príp. majoránka,iné obľúbené korenie 1 kg zemiakov 2 cibule - kocky pol hlávky cesneku, príp. viac - pokrájať na plátky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na koleno v římském hrnci,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Koleno v římském hrnci - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Koleno v římském hrnci
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|