RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kohoutí menu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kohoutí menu, recepty Kohoutí menu, Kohoutí, menu


Recept na Kohoutí menu

Recept na Kohoutí menu je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kohoutí menu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kohout z domácího chovu zelenina a bylinky do polévky, magi, sůl na knedlíčky: 100g eidamu, lžíce smetany, 50g másla, žloutek, 80g polohrubé mouky, 1/2 lžičky sušeného droždí, lžíce ostrého kečupu na pečená stehna: 2 velké cibule, 150g anglické slaniny, lžíce olivového oleje, čerstvé nebo hrst sušených hub, hladká mouka, 3 lžíce brendy, tymián, bobkový list.

Kohoutí menu
Zvětšit obrázek

Recept na Kohoutí menu

Recept na Kohoutí menu:
Z kohouta uvaříme silný vývar, což trvá asi 2 hodiny v papiňáku. Do vývaru nakrájíme maso z prsou a zavaříme zeleninu a bylinky. než zelenina změkne, tak si připravíme knedlíčky. V míse smícháme máslo, žloutek, smetanu, mouku promíchanou s droždím, nastrouhaný sýr a kečup. Nakonec trochu osolíme, přidáme nasekanou petrželku a zahustíme strouhankou tak, aby se nám těsto nelepilo na dlaně při výrobě knedlíčků, které zaváříme přímo do polévky. Jakmile vyplavou na hladinu, polévku můžeme vypnout, během několika minut dojdou. Stehna z kohouta rozdělíme na dvě části, osolíme je, opepříme a obalíme v hladké mouce. V kastrole na oleji a slanině osmažíme do zlatova cibulku a houby. K tomuto základu přidáme brendy, promícháme, vložíme pomoučněná stehna, tymián, bobkový list a podlijeme malým množstvím vody asi 150 ml. Vložíme do trouby a přiklopené pečeme 20 minut při 200°C. Pod masem se vytvoří hustý voňavý sos. Podáváme s chlebem.

Poznámka k receptu na Kohoutí menu:
Z mladého kohouta lze uvařit cokoliv a všechno je absolutně vynikající!cokoliv, co děláš z krůty, lze i z kohoutka.maximální a zdravé masíčko. doporučuji''

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kohoutí menu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: sidera
  • Datum vložení: 04.10.2009
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1 kohout z domácího chovu zelenina a bylinky do polévky, magi, sůl na knedlíčky: 100g eidamu, lžíce smetany, 50g másla, žloutek, 80g polohrubé mouky, 1/2 lžičky sušeného droždí, lžíce ostrého kečupu na pečená stehna: 2 velké cibule, 150g anglické slaniny, lžíce olivového oleje, čerstvé nebo hrst sušených hub, hladká mouka, 3 lžíce brendy, tymián, bobkový list
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kohoutí menu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kohoutí menu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kohoutí menu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist