RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Knedlík šup sem - ze sáčku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Knedlík šup sem - ze sáčku, recepty Knedlík šup sem - ze sáčku, Knedlík, šup, sem, -, ze, sáčku


Recept na Knedlík šup sem - ze sáčku

Recept na Knedlík šup sem - ze sáčku je zařazen v kategorii pro začátečníky. K přípravě Knedlík šup sem - ze sáčku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
I. Varianta l sáček knedlíky s burizony od Vitany 3 lžíce oleje nebo rozpuštěneého másla 1 lžíce nasekaná petrželka sušená nebo čerstvá 1 rohlík nadrobno nakrájený 1 mocca lžička prášek do pečiva 200 ml mléko nebo voda II.Varianta 1 sáček knedlíky od Vitany s burizony 1 rohlík nadrobno nakrájený 1 mocca lžička prášek do pečiva 1 ČL Podravky 1 lžíce petrželka nasekaná čerstvá nebo sušená 1/4 muškátový oříšek nastrouhat 3 lžíce másla nebo oleje 200 ml mléko nebo voda.

Knedlík šup sem - ze sáčku
Zvětšit obrázek

Recept na Knedlík šup sem - ze sáčku

Recept na Knedlík šup sem - ze sáčku:
Na návod se nedíváme. Dáme si do velikého hrnce vařit vodu se solí. Do mísy si vysypeme knedlíkovou směs, přidáme petrželku, nakrájený rohlík a ostatní suché koření a přisady. Lehce promícháme. Nakonec přidáme olej nebo rozpuštěné vychladlé máslo. Potom postupně mícháme a přidáváme mléko nebo vodu. Směs nesmí být mazlavá, tak opatrně. Rukou promísíme a spojíme směs do bochánku. Přendáme na polohrubou moukou posypanou desku a překrojíme napůl. Vytvarujeme dva knedlíky. Necháme chvilku odpočinout, než se začne vařit voda. Dáme je do vařící vody odlepíme opatrně ode dna a vaříme pod pokličkou na mírném plameni 22 minut. Jednou otočíme. Pomocí dvou dezertních talířků knedlíky vybereme, dáme na talíř, zakryjeme mísou, aby chvilku odpočinul. Krájíme nití a když se nám nedaří dokrojíme nožem. I. Varianta je vhodná k výrazným omáčkám jako rajská a svíčková. II. varianta je vhodná, když se omáčka moc nepovede, což se občas milí začátečníci stává i zkušeným kuchařkám, tak ta knedle to zachrání. Hodí se k smetanovým, houbovým (houbová, ta se obzvlášť ráda zmrší) a jiným málo výrazným omáčkám.

Poznámka k receptu na Knedlík šup sem - ze sáčku:
Tento recept je pro mladé začínající kuchařky. ( Má oči jen pro Vás, tak knedlík nebude moc zkoumat, ale baštit a v duchu si říkat, neměl bych ji už konečně požádat, aby si mě vzala? ) Dámy, které výrobou domácích knedlíků už strávili nějaký ten pátek, mi odpustí ( doufám ).

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Knedlík šup sem - ze sáčku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Veronika.Hrozna (Veronika Hrozna)
  • Datum vložení: 10.07.2014
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pro začátečníky
  • Suroviny: I. Varianta l sáček knedlíky s burizony od Vitany 3 lžíce oleje nebo rozpuštěneého másla 1 lžíce nasekaná petrželka sušená nebo čerstvá 1 rohlík nadrobno nakrájený 1 mocca lžička prášek do pečiva 200 ml mléko nebo voda II.Varianta 1 sáček knedlíky od Vitany s burizony 1 rohlík nadrobno nakrájený 1 mocca lžička prášek do pečiva 1 ČL Podravky 1 lžíce petrželka nasekaná čerstvá nebo sušená 1/4 muškátový oříšek nastrouhat 3 lžíce másla nebo oleje 200 ml mléko nebo voda
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na knedlík šup sem - ze sáčku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Knedlík šup sem - ze sáčku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Knedlík šup sem - ze sáčku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist