|
Recept na Klášterské řezy
Recept na Klášterské řezy je zařazen v kategorii moučníky - Řezy.
K přípravě Klášterské řezy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
30 dkg hladké mouky, 7 dkg másla, 6 dkg moučkového cukru, 2 celá vejce, 4 lžíce mléka, 1 polévková lžíce amonia Krém: 1/2 l mléka, 10 dkg hrubé mouky, 35 dkg másla, 20 dkg cukru, 1 lžíce rumu, 1 vanilkový cukr, 2 žloukty Poleva: 25 dkg cukru, 2 lžíce rumu, 2 lžíce horkého mléka.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Klášterské řezy
Recept na Klášterské řezy: Vypracujeme těsto, vyválíme 4 velké placky. které upečeme na hodně pomaštěném plechu, Na krém svaříme mléko s hrubou moukou, po vychladnutí zašleháme do másla a vmícháme ostatní přísady. Spodní placku pomažeme marmeládou, ostatní se prokládají krémem. Povrch potřeme polevou.
Poznámka k receptu na Klášterské řezy: eva hubova:jak jsi docílila takové nádherné polevy tu já neumím
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Klášterské řezy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jajina
- Datum vložení: 17.09.2009
- Počet porcí: 10ks sklenic
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
- Suroviny: 30 dkg hladké mouky, 7 dkg másla, 6 dkg moučkového cukru, 2 celá vejce, 4 lžíce mléka, 1 polévková lžíce amonia Krém: 1/2 l mléka, 10 dkg hrubé mouky, 35 dkg másla, 20 dkg cukru, 1 lžíce rumu, 1 vanilkový cukr, 2 žloukty Poleva: 25 dkg cukru, 2 lžíce rumu, 2 lžíce horkého mléka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na klášterské řezy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Klášterské řezy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Klášterské řezy
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|