RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Karlovarské knedlíky - velmi dobré

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Karlovarské knedlíky - velmi dobré, recepty Karlovarské knedlíky - velmi dobré, Karlovarské, knedlíky, -, velmi, dobré


Recept na Karlovarské knedlíky - velmi dobré

Recept na Karlovarské knedlíky - velmi dobré je zařazen v kategorii přílohy. K přípravě Karlovarské knedlíky - velmi dobré budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
340g Žemle- veka, rohlíky 55g Hrubé mouky 300ml mléka 3 vejce Petrželová nať Sůl olej.

Karlovarské knedlíky - velmi dobré
Zvětšit obrázek

Recept na Karlovarské knedlíky - velmi dobré

Recept na Karlovarské knedlíky - velmi dobré:
Rohlíky z minulého dne nakrájíme na kostky, pokropíme je části mléka a necháme vsáknout. Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky rozšleháme se zbytkem mléka, osolíme, přídáme mouku a najemno nasekanou petrželku. Z bílků si vyšleháme sníh.Směs přidáme k navlhčeným rohlíkům promícháme a poté lehce přimícháme sníh. Ze vzniklého lehkého těsta vytvarujeme dvě šišky, které pak zabálíme do navlhčených, olejem potřených utěrek či ubrusků. Konce upevníme niťí a vložíme do vařící vody. Vaříme 20 minut po 10 minutách knedlíky otočíme. Po uvaření knedlíky vybalíme a nakrájíme.

Poznámka k receptu na Karlovarské knedlíky - velmi dobré:
Konečně jsem se odhodlal přidat na tyto skvělé stránky i nějáký svůj výtvor, tak snad Vám tyto knedlíky budou chutnat u nás jsou velmi oblíbené.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Karlovarské knedlíky - velmi dobré, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Petan (Petr)
  • Datum vložení: 26.09.2012
  • Počet porcí: 3-5
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Přílohy
  • Suroviny: 340g Žemle- veka, rohlíky 55g Hrubé mouky 300ml mléka 3 vejce Petrželová nať Sůl olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na karlovarské knedlíky - velmi dobré, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Karlovarské knedlíky - velmi dobré - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Karlovarské knedlíky - velmi dobré

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist