RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Karbanátky z růžičkové kapusty

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Karbanátky z růžičkové kapusty, recepty Karbanátky z růžičkové kapusty, Karbanátky, růžičkové, kapusty


Recept na Karbanátky z růžičkové kapusty

Recept na Karbanátky z růžičkové kapusty je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Karbanátky z růžičkové kapusty budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g kel- kapusta ružičkový 300 g bravčové mäso mleté 1/2 hrnceka smotana na varenie 2 lyzice petrzlenova vnat cerstva 2 struciky cesnak 1 cibuľa 1 1/2 hrnceka vyvar na podliatie 1 vajíčko muka 1 lyzica horcica francuzska olej na vyprážanie sol,mleté čierne korenie.

Karbanátky z růžičkové kapusty
Zvětšit obrázek

Recept na Karbanátky z růžičkové kapusty

Recept na Karbanátky z růžičkové kapusty:
Ruzickovy kel predvarime v osolenej vode. Zlejeme vodu a dame vychladnut. Mlete maso zmiesame s vajickom ochutime sol , korenie, na drobno nakrajany petrzlen a jeden pretlaceny cesnak,.Pridame muku alebo struhanku aby sme dostali spravnu konzistenciu. Dame schladit do ladnicky aby sa nam so zmasou lepsie pracovalo.Obalime vychladnuty predvareny ruzickovy kel-kapustu. Pomukujeme a dame vyprazit do rozohriateho oleja. Vyberieme a odlozime na stranu najlepsie na papierovy obrusok. Na vacsiu panvicu si dame troske oleja oprazit na drobno nakrajanu cibulu a cesnak.( Nam ostalo este zopar kelov tak sme aj tie pridali ) Prilejeme vyvar ( my sme mali kuraci ) , primiesame sladku smotanu do ktorej sme vmiesali lyzicu muky a lyzicu dobrej Francuzskej horcice .Na nizkom plameni dame prevarit na 5-7 minut na konci vmiesane na drobno nakrajany petrzlen. Kdo chce si este aj okysli....citronom alebo octom.

Poznámka k receptu na Karbanátky z růžičkové kapusty:
Taka zaujmava kombinacia experiment s ruzickovym kelom.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Karbanátky z růžičkové kapusty, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Nonya
  • Datum vložení: 06.10.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 500 g kel- kapusta ružičkový 300 g bravčové mäso mleté 1/2 hrnceka smotana na varenie 2 lyzice petrzlenova vnat cerstva 2 struciky cesnak 1 cibuľa 1 1/2 hrnceka vyvar na podliatie 1 vajíčko muka 1 lyzica horcica francuzska olej na vyprážanie sol,mleté čierne korenie
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na karbanátky z růžičkové kapusty, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Karbanátky z růžičkové kapusty - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Karbanátky z růžičkové kapusty

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist