RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Karamelizované kysané zelí podle Oldy

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Karamelizované kysané zelí podle Oldy, recepty Karamelizované kysané zelí podle Oldy, Karamelizované, kysané, zelí, podle, Oldy


Recept na Karamelizované kysané zelí podle Oldy

Recept na Karamelizované kysané zelí podle Oldy je zařazen v kategorii přílohy. K přípravě Karamelizované kysané zelí podle Oldy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g kysaného zelí 2 cibule 3 lžíce cukru krystal 4 lžíce oleje silný masový vývar 2 lžíce hladké mouky 1 lžička kmínu sůl.

Karamelizované kysané zelí podle Oldy
Zvětšit obrázek

Recept na Karamelizované kysané zelí podle Oldy

Recept na Karamelizované kysané zelí podle Oldy:
Zelí scedíme, propláchneme a vymačkáme téměř dosucha. Do kastrolu nasypeme cukr, necháme ho rozpustit a zhnědnout. Přidáme olej, promícháme a nasypeme nasekanou cibuli. Mícháme asi deset minut, až cibule získá zlatou barvu. Pokud se nám stalo, že někde cukr zhrudkovatěl, tak v této fázi by se měl zcela roztavit. Přilijeme trochu horkého vývaru, přidáme zelí, kmín, trochu soli, promícháme a za občasného míchnutí necháme vývar vydusit. Tento postup ještě opakujeme a poté zasypeme hladkou moukou a prosmahneme. Opět zalijeme vývarem a na mírné teplotě dusíme cca 15 minut do požadované konzistence. K závěrečnému dochucení by měla stačit již jen sůl.

Poznámka k receptu na Karamelizované kysané zelí podle Oldy:
Poctivě jsem prošla všechny zdejší recepty na karamelové zelí, ale tento postup jsem neobjevila. Pokud jsem se zmýlila, recept odstraním. Recept pochází ze stránek Labužník, kde ho uveřejnil uživatel Olda. Za čas, po který recept vařím, jsem ho částečně upravila podle našich chutí a výsledek předkládám.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Karamelizované kysané zelí podle Oldy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 26.12.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Přílohy
  • Suroviny: 500 g kysaného zelí 2 cibule 3 lžíce cukru krystal 4 lžíce oleje silný masový vývar 2 lžíce hladké mouky 1 lžička kmínu sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na karamelizované kysané zelí podle oldy, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Karamelizované kysané zelí podle Oldy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Karamelizované kysané zelí podle Oldy

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist