RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kančí plec na majoránce

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kančí plec na majoránce, recepty Kančí plec na majoránce, Kančí, plec, na, majoránce


Recept na Kančí plec na majoránce

Recept na Kančí plec na majoránce je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Kančí plec na majoránce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1,5 kg kančí plece, 1 velká mrkev, 1 velká cibule, čerstvá majoránka cca 15 g 30 dkg uzeného špeku, vývar z kostí Marináda: do hmoždíře dáme po 1 kávové lžičce – tymiánu, kuliček jalovce, rozmarýnu, hrubé soli a 2 lžičky plnotučné hořčice.

Kančí plec na majoránce
Zvětšit obrázek

Recept na Kančí plec na majoránce

Recept na Kančí plec na majoránce:
Kančí plec odblaníme a svážeme do tvaru válečku, prošpikujeme klínky špeku a potřeme povrch masa v hmoždíři vytvořenou marinádou. Maso následně potřeme hořčicovou marinádou a vložíme zakryté do chladna na 24 hodin. Maso následně zprudka orestujeme na pánvi a vložíme do hrnce. Přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a mrkev. Výpek z pánve samozřejmě naředíme trochou vody, necháme chvilku vyvařit a přidáme k masu do hrnce. Podlijeme cca 0,5 l vývaru z kostí, přikryjeme a dusíme pod pokličkou cca 1 1/2 hodiny. Po udušení maso vyjmeme a odstraníme ovázání a uložíme nakrájené v teple. Vývar s udušenou zeleninou propasírujeme do kastrolu včetně šťávy a ponorným mixérem rozmixujeme úplně do hladka. Do této vzniklé šťávy přidáme polovinu 30 g balení čerstvé majoránky, kterou obereme ze stonků a lehce posekáme. Vmícháme do šťávy a již jen dle potřeby dochutíme solí. Omáčku podáváme s houskovým nebo i bramborovým knedlíkem.

Poznámka k receptu na Kančí plec na majoránce:
Podzim = zvěřina

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kančí plec na majoránce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
  • Datum vložení: 16.01.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 1,5 kg kančí plece, 1 velká mrkev, 1 velká cibule, čerstvá majoránka cca 15 g 30 dkg uzeného špeku, vývar z kostí Marináda: do hmoždíře dáme po 1 kávové lžičce – tymiánu, kuliček jalovce, rozmarýnu, hrubé soli a 2 lžičky plnotučné hořčice
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kančí plec na majoránce, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kančí plec na majoránce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kančí plec na majoránce

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist