RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kakaove medove rezy s kastanovou naplni

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kakaove medove rezy s kastanovou naplni, recepty Kakaove medove rezy s kastanovou naplni, Kakaove, medove, rezy, kastanovou, naplni


Recept na Kakaove medove rezy s kastanovou naplni

Recept na Kakaove medove rezy s kastanovou naplni je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry - Řezy. K přípravě Kakaove medove rezy s kastanovou naplni budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
400 g polohrubej muky 150 g praskoveho cukru 100 g medu 50-60 g masla 2 vajcia 1/2 PL soda BB 30 g kakaa stipka soli plnka: 500 g gastanoveho pyre 2x vanilkovy puding 600 ml mlieka 120 g masla izbovej teploty 100- 150 g praskoveho cukru ( podla chuti) 1 - 2 KL vanilkoveho extraktu rum, prip. rumova esencia Cokoladova poleva: 150 g cokolady na varenie 1-2 KL oleja za staleho miesania rozpustit nad parou.

Kakaove medove rezy s kastanovou naplni
Zvětšit obrázek

Recept na Kakaove medove rezy s kastanovou naplni

Recept na Kakaove medove rezy s kastanovou naplni:
Med, cukor, maslo premiesame a zohrejeme. Nevarit! Odstavime zo sporaka a obcas premiesame. Este do tepleho vmiesame dve vajcia. Sypke suroviny zmesame v miske ( nezabudnite vsetko preosiat) a pridame mierne ochladene maslo. Vypracujeme cesto a nechame pri izbovej teplote postat 2 hodiny. Potom rozdelime cesto na 3 rovnake casti a rozvalkame na velkost plechu. Piekla som na obratenej strane plechu s krajom ( 30x40 cm). Plech mierne pomastit, staci iba papierom od tuku. Pecieme kratko iba 7-8 minut . Hned po upeceni si nozom cesto oddelime od plechu a zosunieme ho z plechu na rovnu plochu a nechame vychladnut. Chladnutim cesto tuhne. Rovnakym sposobom upeciem zvysne 2 platy. Plnka: uvarime vanilkovy puding v mlieku, za obcasneho premiesania nechame vychladnut. Ja to robim tak, ze prikryjem potravinarskou foliou, tak aby sa folia dotykala pudingu a dam na terasu vychladit. Pred upotrebenim puding preslaham mixerom. Neutvori sa tak koza na pudingu. Maslo vymiesame s praskovym cukrom. Pridame vanilkovy extrakt a gastanove pyre. Preslahame. Potom pridame po castiach vychladnuty puding a zakazdym dobre preslahame.pridame rum prip, rumovu esenciu. Preslahame. Plnku rozdelime na dve casti. Skuste trochu rovnomernejsie, ako sa podarilo mne :). Natrieme na spodny plat. Prikryjeme dalsim platom a natrieme druhu polovicu kremu. Prikryjeme tretim platom. Vrch polejeme cokoladovou polevou a nechame stuhnut. Ked postoji, rozplyva sa na jazyku.. Mnaaaaam...:)

Poznámka k receptu na Kakaove medove rezy s kastanovou naplni:
http://adkas-tastyfood.blogspot.co.uk/2012/12/kaka...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kakaove medove rezy s kastanovou naplni, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: adkas
  • Datum vložení: 26.02.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry - Řezy
  • Suroviny: 400 g polohrubej muky 150 g praskoveho cukru 100 g medu 50-60 g masla 2 vajcia 1/2 PL soda BB 30 g kakaa stipka soli plnka: 500 g gastanoveho pyre 2x vanilkovy puding 600 ml mlieka 120 g masla izbovej teploty 100- 150 g praskoveho cukru ( podla chuti) 1 - 2 KL vanilkoveho extraktu rum, prip. rumova esencia Cokoladova poleva: 150 g cokolady na varenie 1-2 KL oleja za staleho miesania rozpustit nad parou
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kakaove medove rezy s kastanovou naplni, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kakaove medove rezy s kastanovou naplni - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kakaove medove rezy s kastanovou naplni

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist