RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kadlíkovy balené španělské půlvejce

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kadlíkovy balené španělské půlvejce, recepty Kadlíkovy balené španělské půlvejce, Kadlíkovy, balené, španělské, půlvejce


Recept na Kadlíkovy balené španělské půlvejce

Recept na Kadlíkovy balené španělské půlvejce je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Kadlíkovy balené španělské půlvejce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 kg vepřového libového ořezu 5 vajec 1 deci mléka strouhanka blána, jinak též bránice, nec, košilka sůl, česnek, majoránka, mletá paprika, zelená petrželka, libeček... náplň uzená krkovice vajíčka obyčejný párek paprika.

Kadlíkovy balené španělské půlvejce
Zvětšit obrázek

Recept na Kadlíkovy balené španělské půlvejce

Recept na Kadlíkovy balené španělské půlvejce:
Maso jsem den předem pomlel, osolil, očesnekoval, okořenil a nechal v lednici naležet. V den D jsem přidal trošku mléka, strouhanku, vajíčka, promíchal. Nakrájel jednu červenou papriku, jeden sojový párek, kousek uzené krkovice a napůlil uvařená vajíčka. Ze směsi masa jsem vždycky nabral hroudu velikosti asi necelých dvou pěstí, plácnul na kus igelitového sáčku. Druhým sáčkem jsem ten plácanec rozplacatil, položil doprostřed půlku vajíčka, na něj kousek uzeného, párek a zakryl dílkem papriky. Pak v tom igelitu uhňácal kouli. Bylo to rychlé, a ruce zůstaly čisté. Kupodivu náplň nikde nevykoukla. Vzniklou skorokouli jsem položil doprostřed rozprostřené blány, zabalil, položil na pečící papír... Celkem mě těch dělbuchů vyšlo osm kusů. Zbytky košilky /tak to nazýváme u nás/ jsem ještě pokladl na a mezi jednotlivé porce. No a pak následovalo jenom posolení a pokmínování a cesta do trouby. Bohužel, udělal jsem školáckou chybu, po upečení jsem vyndal jeden kus, dal na talíř a plech se zbytkem strčil zpět do trouby. Než jsem si to uvědomil, trošku jsem to připekl... Přílohu neuvádím, dělal jsem je za účelem jídla na sobotní závody, kde se tohle konzumovalo s hořčicí, kyselýma okurkama a chlebem...

Poznámka k receptu na Kadlíkovy balené španělské půlvejce:
Je to taková kombinace španělských ptáčků, klasické sekané, pštrosích vajec... prostě jsem potřeboval, aby toho bylo hodně, dalo se to jíst studené, chutnalo to a zasytilo...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kadlíkovy balené španělské půlvejce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: dokud se nesnědlo
  • Datum vložení: 15.06.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 2 kg vepřového libového ořezu 5 vajec 1 deci mléka strouhanka blána, jinak též bránice, nec, košilka sůl, česnek, majoránka, mletá paprika, zelená petrželka, libeček... náplň uzená krkovice vajíčka obyčejný párek paprika
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kadlíkovy balené španělské půlvejce, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kadlíkovy balené španělské půlvejce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kadlíkovy balené španělské půlvejce

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist