RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kadlíkovo zelí s houbama, ranýma brambůrkama a krkovičkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kadlíkovo zelí s houbama, ranýma brambůrkama a krkovičkou, recepty Kadlíkovo zelí s houbama, ranýma brambůrkama a krkovičkou, Kadlíkovo, zelí, houbama, ranýma, brambůrkama, krk


Recept na Kadlíkovo zelí s houbama, ranýma brambůrkama a krkovičkou

Recept na Kadlíkovo zelí s houbama, ranýma brambůrkama a krkovičkou je zařazen v kategorii přílohy. K přípravě Kadlíkovo zelí s houbama, ranýma brambůrkama a krkovičkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
vetší hlávka ranného zelí dvě cibule 20 deka hub -použil jsem ty, co jsem našel na první letošní vycházce do lesa, a to holubinky a lišky sádlo vývar kmín sůl rané brambory 5 plátků krkovice, den předem naložené v oleji, čilli, soli hladká mouka koření co špajz dal.

Kadlíkovo zelí s houbama, ranýma brambůrkama a krkovičkou
Zvětšit obrázek

Recept na Kadlíkovo zelí s houbama, ranýma brambůrkama a krkovičkou

Recept na Kadlíkovo zelí s houbama, ranýma brambůrkama a krkovičkou:
Na sádle jsem zpěnil dvě větší cibule, přidal nahrubo pokrájené houby a za občasného promíchání chvilku restoval. Pak jsem přidal nakrájenou hlávku zelí, podlil troškou vývaru z vepřových kostí, mírně přisolil a pod pokličkou dusil. Očistil jsem rané brambory, dal nasporo vařit, jenom sůl a kmín. Naloženou krkovici jsem protáhl hladkou moukou, ve které jsem rozmíchal všechno koření, co mi přišlo pod ruku /pepř, tymián, drcený kmín, čilli, červená paprika, houbový prášek, Adamova žebra, Zlaté kuře... Plátky jsem narychlo orestoval na sádle, pak naskládal na pekáček /kromě jednoho, který jsem zrovna sežral/ a dal do trouby dopéct. Do sádla s výpekem a odpadanou moukou jsem nasypal část směsi, ve které jsem maso obaloval, a rozšprudlal do konzistence jíšky. Do této jsem pak vlil necelé deci vody a rozmíchal v hustou omáčku. Zbytek obalovací moučné směsi jsem zaprášil na pěkně vydušené zelí. Zelíčko jsem ještě po zaprášení za stálého míchání asi pět minutek povařil. Servírováno bylo na terase, k pití jsem zvolil Starobrno Medium... Po obědě pak došlo k roztažení lehátek a hodinovému zažívání přímo u stolu...

Poznámka k receptu na Kadlíkovo zelí s houbama, ranýma brambůrkama a krkovičkou:
Foto bohužel přidám až za týden, byl mi odejmut USB kabel...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kadlíkovo zelí s houbama, ranýma brambůrkama a krkovičkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Kadlik
  • Datum vložení: 09.08.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Přílohy
  • Suroviny: vetší hlávka ranného zelí dvě cibule 20 deka hub -použil jsem ty, co jsem našel na první letošní vycházce do lesa, a to holubinky a lišky sádlo vývar kmín sůl rané brambory 5 plátků krkovice, den předem naložené v oleji, čilli, soli hladká mouka koření co špajz dal
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kadlíkovo zelí s houbama, ranýma brambůrkama a krkovičkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kadlíkovo zelí s houbama, ranýma brambůrkama a krkovičkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kadlíkovo zelí s houbama, ranýma brambůrkama a krkovičkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist