RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře, recepty Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře, Kadlíkova, Zelenočtvrteční, večeře


Recept na Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře

Recept na Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře je zařazen v kategorii ostatní. K přípravě Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
salát 2 kg brambor 8 uvařených vajec 2 velké cibule 2 zavařené okurky 20 centimetrů šunkového kabanosu 1 sáček Zelenina pod svíčkovou 1 sáček Zelenina do polévky sůl, pepř, hořčice, olej, lák z okurek a sterilované papriky ryby 3 stříbrnice, alias holandský pstruh medvědí česnek vývar máslo sůl, mletá paprika, čilli, kmín, tymián, no a zlatý hřeb večera 8 kusů čepované Starobrno zelený ležák 13%.

Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře
Zvětšit obrázek

Recept na Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře

Recept na Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře:
Salát byl rychlovka a náhlý popud - uvařil jsem hrnec malých brambůrek, které mě zavazely ve špajzu. Oloupal, přetlačil přes kolečko, nakrájel vajíčka, přidal osmahlý na kostičky nakrájený kabanos, 5 minut vařenou tu mraženou zeleninu, zamíchal, ochutil.. Dělal jsem stylem - přiměřeně... se strachem, aby nebylo málo... no a nakonec jako vždy míchal v lavoru, ve kterém jindy v rukách peru barevné trička... Na plech jsem naskládal omyté stříbrnice, vnitřek vycpal medvědím česnekem, zbytek česneku nasypal na ně. Posolil, trošku pepře, kmínu, tymiánu, sušenou červenou papriku.. To v rohu plechu jsou tři kalmaři, kteří taky strašili v mražáku... Tak jsem je tam švihnul... Podlil jsem to vývarem v vepřového ovaru, a dal péct. Za půl hodinky jsem přidal pár oříšků másla. No a po tomto "předkrmu" jsme se s dcerou a pejskama odebrali na zahrádku místní hospůdky, kde jsme si dali zelené pivečko... Teda Kadlík si jich dal osum, hovado nekulturní...

Poznámka k receptu na Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře:
Kadlíku,tvoje popisy pracovního postupu sou genialita na druhou.Závěr popisu patřil mistrovi,jako vždy

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Kadlik
  • Datum vložení: 19.06.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ostatní
  • Suroviny: salát 2 kg brambor 8 uvařených vajec 2 velké cibule 2 zavařené okurky 20 centimetrů šunkového kabanosu 1 sáček Zelenina pod svíčkovou 1 sáček Zelenina do polévky sůl, pepř, hořčice, olej, lák z okurek a sterilované papriky ryby 3 stříbrnice, alias holandský pstruh medvědí česnek vývar máslo sůl, mletá paprika, čilli, kmín, tymián, no a zlatý hřeb večera 8 kusů čepované Starobrno zelený ležák 13%
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kadlíkova zelenočtvrteční večeře, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist