RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ježečci z parního hrnce

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ježečci z parního hrnce, recepty Ježečci z parního hrnce, Ježečci, parního, hrnce


Recept na Ježečci z parního hrnce

Recept na Ježečci z parního hrnce je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Ježečci z parního hrnce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
300 g mletého vepřového masa 1 malá cibule 1 stroužek česneku sůl, pepř špetka koření do mletých mas asi 4 lžíce rýže basmati hřebíček a kuličky nového koření.

Ježečci z parního hrnce
Zvětšit obrázek

Recept na Ježečci z parního hrnce

Recept na Ježečci z parního hrnce:
Nejdříve si rýži v misce zalijeme vodou a necháme ji dvě hodiny máčet. Pak ji scedíme, vsypeme do utěrky a necháme vysušit. Do masa přimícháme nadroboučko nasekanou cibuli, rozetřený stroužek česneku, sůl a koření. Maso dobře prohněteme a rozdělíme na tři stejné dílky. Z každého dílu vytvarujeme oválek, na jedné straně ho trochu protáhneme, to bude čumáček. Oválky obalíme v osušené rýži, jen hlavičku necháme holou a na ní vytvoříme očka z hřebíčků a čumáček z nového koření. Ježečky opatrně vložíme do nádoby parního hrnce, do spodu nalijeme vodu a časovač zapneme na 35-40 minut. Na tento recept rozhodně použijeme rýži basmati, s jiným druhem rýže by efekt bodlinek nebyl takový.

Poznámka k receptu na Ježečci z parního hrnce:
Inspirace z ruského webu, je to jeden z prvních experimentů s parním hrncem, mojí výhrou ze soutěže. A tímto ještě jednou za výhru děkuji.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ježečci z parního hrnce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Angel 666 (Jitka K.)
  • Datum vložení: 03.09.2014
  • Počet porcí: 3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 300 g mletého vepřového masa 1 malá cibule 1 stroužek česneku sůl, pepř špetka koření do mletých mas asi 4 lžíce rýže basmati hřebíček a kuličky nového koření
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ježečci z parního hrnce, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ježečci z parního hrnce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ježečci z parního hrnce

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist