RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Jemné koblížky z DP

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Jemné koblížky z DP, recepty Jemné koblížky z DP, Jemné, koblížky, DP


Recept na Jemné koblížky z DP

Recept na Jemné koblížky z DP je zařazen v kategorii domácí pekárna. K přípravě Jemné koblížky z DP budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Polohrubá mouka 500 g, droždí 40 g, cukr krupice 50g, olej 2 - 3 polévové lžíce, vlažné mléko 250 ml, žloutky 2, sůl asi 1/2 čajové lžičky, rum 2 cl. Džem na plnění, olej na smažení, mouč.cukr na posypání..

Jemné koblížky z DP
Zvětšit obrázek

Recept na Jemné koblížky z DP

Recept na Jemné koblížky z DP:
Do pekárny vložíme suroviny - napřed tekuté, potom sypké a nakonec rozdrobené droždí. Zapneme na program Těsto. Vykynuté těsto dáme na vál, rozválíme na asi 1 cm vysokou placku a vykrajujeme menší skleničkou (kroužkem) kolečka. Na polovinu koleček dáme doprostřed džem, okraje koleček potřeme lehce vodou (aby se horní lépe přilepilo) a poklademe druhou polovinou koleček. Kraje důkladně uzavřeme konci nehtů aby náplň nevytekla. Troubu zapnout na 50°C a na 10 min. nechat koblížky ještě nakynout (třeba na plechu). Pak péct koblížky v kastrolu ve vyšší vrstvě horkého oleje. Nakonec pocukrujeme a papáme.

Poznámka k receptu na Jemné koblížky z DP:
Zdroj: recept mám myslím z Pečení.info ,ale nejsem si jistá -když jsem tam teď najela pro povolení ke zveřejnění, už jsem tam ty koblížky nenašla. Tak možná je to odjinud a když se ozve pravý autor samozřejmě ho uvedu. Tohle jsem dělala z poloviční dávky a zadělávala hnětačem. Koblížky dělám menší o průměru 6 cm a ze zbylého těsta dělám synovi oblíbené uzlíky.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jemné koblížky z DP, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: mirca75
  • Datum vložení: 25.05.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Domácí pekárna
  • Suroviny: Polohrubá mouka 500 g, droždí 40 g, cukr krupice 50g, olej 2 - 3 polévové lžíce, vlažné mléko 250 ml, žloutky 2, sůl asi 1/2 čajové lžičky, rum 2 cl. Džem na plnění, olej na smažení, mouč.cukr na posypání.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jemné koblížky z dp, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jemné koblížky z DP - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jemné koblížky z DP

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist