RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Jazyk vařený - vepřový

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Jazyk vařený - vepřový, recepty Jazyk vařený - vepřový, Jazyk, , vařený, -, vepřový


Recept na Jazyk vařený - vepřový

Recept na Jazyk vařený - vepřový je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Jazyk vařený - vepřový budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Vepřový jazyk (my kupujeme raději malé - vždy jeden jazyk pro jednoho). 1 Masox /vývar/(celý=2 kostičky), na jeden jazyk 3-5 celých pepřů, na jeden jazyk malá kulička nového koření (není nutné), na jeden jazyk malá špetička muškátového oříšku (není nutné), jeden větší stroužek česneku - vcelku. Z vývaru děláme polévku tak, že po vyndání jazyka a jeho další úpravou polévku dovaříme dodáním cibulky, mrkve, soli, celeru, petržele, libečku, pórku a možností další zeleniny jako je brokolice, květák, Naše šťouchané brambory: Brambory podle porcí, sádlo, škvarky a hodně cibule, sůl.

Jazyk  vařený - vepřový
Zvětšit obrázek

Recept na Jazyk vařený - vepřový

Recept na Jazyk vařený - vepřový:
Omyté jazyky dáme do Papiňáku s nejnutnějším množstvím vody (aby jazyky byly zcela pod vodou). Přidáme suroviny a koření k jazyku. Když začne Papiňák pískat, vaříme ještě 15 min. Posléze odkryjeme a jazyky vyjmeme a na prkénku sloupneme (horké jdou krásně). Větší a starší horké bleskově zchadíme na povrchu (pak jdou kouzelně i ty). Můžeme nakrájet na kousky nebo nechat vcelku. JAK - KDO. Do zbylé vody dáme vařit nakrájenou zeleninu na polévku. Brambory vaříme oloupané a v době vaření si na pánvičce a na sádle dorůžova orestujeme cibuku (DOST). Brambory slijeme, kdy je možné a žádoucí využít část, nebo všechnu vodu z brambor do polévky. Brambory šťuchadlem rozšťoucháme a vmícháme restovanou cibulku. Vmícháme podle chuti škvarky. Dosolíme a můžeme podávat.

Poznámka k receptu na Jazyk vařený - vepřový:
Vnučka raději míšené brambory. My raději takto. Lze podávat s okurkou, červenou řepou, salátem listovým, okurkovým, rajčatovým. Jak kdo . Polévka má svoji dobrou typickou chuť a lze dát nudličk, nebo drobení, nebo osmaženou žemli a nebo prodávaní kuličky. Když dáme dost zeleniny(jako my) je dobrá jentak vývar se zeleninou,.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jazyk vařený - vepřový, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Podle počtu jazyků
  • Datum vložení: 28.06.2010
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: Vepřový jazyk (my kupujeme raději malé - vždy jeden jazyk pro jednoho). 1 Masox /vývar/(celý=2 kostičky), na jeden jazyk 3-5 celých pepřů, na jeden jazyk malá kulička nového koření (není nutné), na jeden jazyk malá špetička muškátového oříšku (není nutné), jeden větší stroužek česneku - vcelku. Z vývaru děláme polévku tak, že po vyndání jazyka a jeho další úpravou polévku dovaříme dodáním cibulky, mrkve, soli, celeru, petržele, libečku, pórku a možností další zeleniny jako je brokolice, květák, Naše šťouchané brambory: Brambory podle porcí, sádlo, škvarky a hodně cibule, sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jazyk vařený - vepřový, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jazyk vařený - vepřový - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jazyk vařený - vepřový

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist