RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Jazyk v sekané, pečené v síťce

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Jazyk v sekané, pečené v síťce, recepty Jazyk v sekané, pečené v síťce, Jazyk, sekané, pečené, síťce


Recept na Jazyk v sekané, pečené v síťce

Recept na Jazyk v sekané, pečené v síťce je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Jazyk v sekané, pečené v síťce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
•1 uzený hovězí jazyk (nebo 3 vepřové syrové jazyky a hodně - asi 5x více než dáváte na vývar - celého divokého koření a pár hřebíčků) •1 000 g vepřového mletého (bůček) •500 g hovězího mletého (libového) •1 ks síťka (pobřišnice) •sádlo •2 cibule •4 zoubky česneku •4 vejce •4 rohlíky •mléko •pepř •majoránka •kmín (nemusí být) •sůl •strouhanka.

Jazyk v sekané, pečené v síťce
Zvětšit obrázek

Recept na Jazyk v sekané, pečené v síťce

Recept na Jazyk v sekané, pečené v síťce:
Hovězí jazyk uvaříme do měkka v mírně osolené vodě (nebo doměkka uvaříme vepřové jazyky v osolené vodě s přebytkem divokého koření). Po bleskovém ochlazení pod studenou vodou je sloupneme od kořene ke špičce. Síťku namočíme do vlažné vody. Nakrájenou cibuli osmažíme na sádle dosklovita. Nakrájené rohlíky namočíme v mléce. V míse smícháme mleté maso s vejci, vychladlou cibulí, česnekem utřeným se solí, kořením, vymačkanými rohlíky a hmotu zpracujeme rukama. Podle potřeby můžeme zahustit strouhankou. Míšeninu dáme na rozprostřenou síťku, zavineme do ní jazyk a to celé zamotáme do síťky. Sekanou vložíme do pekáče (vymaštěného, nebo vyloženého papírem na pečení) trošku podlijeme a vložíme do rozpálené trouby. Po chvilce snížíme teplotu asi na 175°C (horkovzduch) pekáč zakryjeme a pečeme asi 60 minut. Občas poléváme výpekem a na závěr sekanou odkryjeme a pozlatíme. Před servírováním necháme pečeni chvíli odpočinout. Nejlepší je postudenu! Hračičkové mohou uvařit oboje jazyky (každý zvlášť) a vyhrát si při skládání mozaiky (šachovnice), kterou obklíčí sekanou…

Poznámka k receptu na Jazyk v sekané, pečené v síťce:
Zdroj: http://www.labuznik.cz/recept/jazyk-v-sekane-pecen... Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím… Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte… Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů… Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jazyk v sekané, pečené v síťce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: .
  • Datum vložení: 25.03.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: •1 uzený hovězí jazyk (nebo 3 vepřové syrové jazyky a hodně - asi 5x více než dáváte na vývar - celého divokého koření a pár hřebíčků) •1 000 g vepřového mletého (bůček) •500 g hovězího mletého (libového) •1 ks síťka (pobřišnice) •sádlo •2 cibule •4 zoubky česneku •4 vejce •4 rohlíky •mléko •pepř •majoránka •kmín (nemusí být) •sůl •strouhanka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jazyk v sekané, pečené v síťce, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jazyk v sekané, pečené v síťce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jazyk v sekané, pečené v síťce

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist