RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem, recepty Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem, Játrová, paštika, brandy, zeleným, pepřem


Recept na Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem

Recept na Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500g jater ( použila jsem drůbeží ) 200g másla 2 šalotky nebo 1 menší cibule 2 stroužky česneku pár snítek čerstvého tymiánu 2PL naloženého zeleného pepře 4PL brandy 4PL smetany na šlehání sůl a pepř na zalití ještě kousek másla ( popř. sádla ) a na ozdobení tymián, červený a zelený pepř.

Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem
Zvětšit obrázek

Recept na Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem

Recept na Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem:
Játra očistíme a nakrájíme. Na lžíci másla zesklovatíme nakrájené šalotky, přidáme celé snítky tymiánu a ke konci posekaný česnek. Necháme rozvonět a přihodíme játra. Orestujeme je tak, aby uvnitř zůstala trochu růžová. Nakonec vlijeme brandy a necháme skoro odpařit. Vyjmeme tymián a směs přendáme do mixéru. Přilijeme smetanu, přidáme pokrájené povolené máslo, sůl, mletý černý pepř a pokud chceme zelený pepř posekaný, tak přidáme i ten. Jinak zelený pepř můžeme vmíchat nakonec celý, popř. nožem posekaný. Vše umixujeme dohladka. Paštiku přendáme do vhodných nádobek, uhladíme, ozdobíme snítkami tymiánu, červeným a zeleným pepřem a zalijeme rozpuštěným máslem nebo sádlem. Necháme ztuhnout v lednici.

Poznámka k receptu na Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem:
Fotopostup a ostatní recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: 1974andrea
  • Datum vložení: 15.01.2015
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 500g jater ( použila jsem drůbeží ) 200g másla 2 šalotky nebo 1 menší cibule 2 stroužky česneku pár snítek čerstvého tymiánu 2PL naloženého zeleného pepře 4PL brandy 4PL smetany na šlehání sůl a pepř na zalití ještě kousek másla ( popř. sádla ) a na ozdobení tymián, červený a zelený pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na játrová paštika s brandy a zeleným pepřem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist