RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Játrová paštika

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Játrová paštika, recepty Játrová paštika, Játrová, paštika


Recept na Játrová paštika

Recept na Játrová paštika je zařazen v kategorii zavařeniny. K přípravě Játrová paštika budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg tučného vepřového masa (nejlepší je podbradek, i s kůží), 500g syrových jater, 250g sádla (vaničku, kostku), 7 vajec, talíř krájené cibule, sůl, paštikové koření.

Játrová paštika
Zvětšit obrázek

Recept na Játrová paštika

Recept na Játrová paštika:
Podbradek uvaříme v troše vody doměkka a cibuli zpěníme na sádle do mazlava. Uvařené maso a játra umeleme, přidáme cibuli se sádlem, syrová vejce, sůl a koření a trochu vývaru z podbradku, aby směs měla konzistenci řidší kaše. Dobře promícháme, dochutíme a pokud paštiku před naléváním do zavařovaček ještě po částech rozmixujeme, je při mazání na chleba k nerozeznání od kupované. Masovou kaši plníme do zavařovaček do 2/3 jejich výšky, dobře zavíčkujeme (víčky s červenou gumičkou) a zaváříme 1hod při 100°C. Druhý den sterilaci zopakujeme. (Nebo rovnou zaváříme 2hod, také při 100°C.)

Poznámka k receptu na Játrová paštika:
Pokud do paštiky nepřidáme tu trochu polévky, po zavaření je to spíš taková paštika ke krájení. Koření s míchám podle naší chuti, ale nikdy nesmí chybět mletý hřebíček. Po otevření to pak zavoní celou místností.....

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Játrová paštika, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: cathleen
  • Datum vložení: 07.03.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Zavařeniny
  • Suroviny: 1 kg tučného vepřového masa (nejlepší je podbradek, i s kůží), 500g syrových jater, 250g sádla (vaničku, kostku), 7 vajec, talíř krájené cibule, sůl, paštikové koření
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na játrová paštika, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Játrová paštika - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Játrová paštika

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist