RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové), recepty Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové), Játra, po, tyrolsku, (na, způsob, svíčkové)


Recept na Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)

Recept na Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové) je zařazen v kategorii omáčky. K přípravě Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg jater (dle výběru), kořenová zelenina nebo sklenice rozmixované zeleniny Halali nebo mražená směs pod svíčkovou, 2 cibule, tuk na osmahnutí cibule, hl. mouka na zahuštění, sladká smetana nebo šlehačka, pepř..

Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Zvětšit obrázek

Recept na Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)

Recept na Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové):
Játra nařežeme na plátky, naklepeme, opepříme a orestujeme na pánvi. Orestované játra přehodíme do hrnce a mírněji podlejeme a dovaříme doměkka. Zvlášť v hrnci, pokud jsme se rozhodli pro kořenovou zeleninu, osmažíme cibuli, na kterou vložíme pokrájenou zeleninu a orestujeme. Zalijeme vodou a vaříme doměkka. Měkkou zeleninu pak rozmixujeme. Pokud jsme se rozhodli pro Halali, pouze vlijeme do hrnce, přidáme trochu vody a povaříme. Do hotového, ať už z kořenové zeleniny nebo ze sklenice Halali, vlijeme výpek z jater. Zahustíme hl. moukou, krátce ještě povaříme a zakončíme smetanou či šlehačkou a vložíme do omáčky uvařená játra. Dle chuti můžeme dochutit citronovou šťávou a dosolit. Já podávala s knedlíkem, hodí se však i brambory.

Poznámka k receptu na Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové):
Díky za tipměla jsem chuť na játra a pořád nevěděla jak bych si je udělala,zda jako obvykle s rýží,ale svíčkovou miluju a s játry a knedlíkem výborná kombinace

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové), kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: x
  • Datum vložení: 19.11.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Omáčky
  • Suroviny: 1 kg jater (dle výběru), kořenová zelenina nebo sklenice rozmixované zeleniny Halali nebo mražená směs pod svíčkovou, 2 cibule, tuk na osmahnutí cibule, hl. mouka na zahuštění, sladká smetana nebo šlehačka, pepř.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na játra po tyrolsku (na způsob svíčkové), pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist