|
Recept na Játra po indicku
Recept na Játra po indicku je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Játra po indicku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250 g jater (vepřová, hovězí) 5 stroužků česneku 1/4 lžičky zázvoru 1/4 lžičky pepře 1/2 lžičky mleté červené papriky 1 lžička rajčatového protlaku 1/2 lžičky soli 1/2 lžičky citr.šťávy.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Játra po indicku
Recept na Játra po indicku: Játra nakrájíme na nudličky, všechny suroviny smícháme a promícháme s nakrájenými játry, zakápneme olejem a necháme v lednici do druhého dne. Na pánvi rozpustíme trochu másla a játra na něm podusíme, podlijeme trochou teplé vody a zhotovíme omáčku zahuštěním asi 1 lžičkou rajčatového protlaku. Podáváme s rýží.
Poznámka k receptu na Játra po indicku: kari korenie v Indii nepoznaju pouzivaju sa curry listky s rastliny curry plant. ako zlte farbivo na indicke jedla nie je kari korenie,ale kurkuma,ktora ma aj dezinfekcne ucinky a pouziva sa okrem ineho aj pri zapaloch hrdla..rozrobena v teplej vode a vypit..to len na okraj,inak dobry recept Ak zacnem byt otravna ohladom Indie,dajte mi vediet Pridavam link ako vyzera curry plant http://2.bp.blogspot.com/_-8lyKQKwn74/SToYK27CrJI/...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Játra po indicku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: HankaPu
- Datum vložení: 25.10.2009
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 250 g jater (vepřová, hovězí) 5 stroužků česneku 1/4 lžičky zázvoru 1/4 lžičky pepře 1/2 lžičky mleté červené papriky 1 lžička rajčatového protlaku 1/2 lžičky soli 1/2 lžičky citr.šťávy
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na játra po indicku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Játra po indicku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Játra po indicku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|