RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Jarní obložené chlebíčky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Jarní obložené chlebíčky, recepty Jarní obložené chlebíčky, Jarní, obložené, chlebíčky


Recept na Jarní obložené chlebíčky

Recept na Jarní obložené chlebíčky je zařazen v kategorii studená kuchyně. K přípravě Jarní obložené chlebíčky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 chlebíčková veka, pomazánkové máslo bez chuti(nebo máslo), Majolka® dle chuti(20 dkg), 10 dkg kečupu - musí ho být polovina než Majolky® 2:1, 1 vrchovatá malá lžička plnotučné hořčice, 1 utřený česnek se solí. 3 vejce natvrdo..

Jarní obložené chlebíčky
Zvětšit obrázek

Recept na Jarní obložené chlebíčky

Recept na Jarní obložené chlebíčky:
Veku si nakrájíme mírně na šikmo a namažeme každý chlebíček pomazánkovým máslem, nebo normálním máslem. Do mističky si smícháme majonézu, kečup, hořčici a česnek utřený se solí. Vajíčka natvrdo uvařená si nakrájíme na kulaté plátky, nebo v kráječi na salát a vždy 2 kusy položíme na chlebíček a na každé vajíčko dáme 1 lžičku majonézovo-kečupové směsky. V originálním receptu je 1/2 vajíčka na každý chlebíček, ale je to hrozně sytý, vyhovuje nám to takto a není taková spotřeba vajec, bylo by jich tak 11! Ještě si je můžeme vylepšit nějakou ozdobou, dala jsem pórek a trošku posypala červenou paprikou.

Poznámka k receptu na Jarní obložené chlebíčky:
Tyto chlebíčky se dělávaly v jednom bufetu v Č.Krumlově a tam jsme na ně velmi často chodili(moc nám chutnali a chutnají stále)-recept je odtud, já ho vyžebrala. Dnes už je nedělají, tak si je děláme doma. Myslela jsem, že tu budou a nenašla jsem je.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jarní obložené chlebíčky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 01.03.2010
  • Počet porcí: podle strávníků-toto množství je na 1 veku!
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Studená kuchyně
  • Suroviny: 1 chlebíčková veka, pomazánkové máslo bez chuti(nebo máslo), Majolka® dle chuti(20 dkg), 10 dkg kečupu - musí ho být polovina než Majolky® 2:1, 1 vrchovatá malá lžička plnotučné hořčice, 1 utřený česnek se solí. 3 vejce natvrdo.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jarní obložené chlebíčky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jarní obložené chlebíčky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jarní obložené chlebíčky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist