RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Jakékoliv maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Jakékoliv maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně, recepty Jakékoliv maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně, Jakékoliv, maso, dušené, "papiňáku", se, zele


Recept na Jakékoliv maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně

Recept na Jakékoliv maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Jakékoliv maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg jakéhokoliv masa vcelku(bylo koňské), 1 cibule, 200 g anglické(nebo jiné) slaniny vcelku, 10 kuliček pepře, 10 kuliček nového koření, 8 kuliček jalovce, 6 bobkových listů, 1/2 vydrhnutého citronu, 1 sáček Mochovské mražené zeleniny(nebo jiné s více druhy), 1 lžíce čerstvého kopru(může být sušený), smetana 33%, zeleninový vývar(nebo masox)-nemusí být, olej, cukr, sůl, hladká mouka..

Jakékoliv maso dušené v
Zvětšit obrázek

Recept na Jakékoliv maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně

Recept na Jakékoliv maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně:
Maso si po opláchnutí prošpikujeme klínky slaniny a celé osolíme, do papiňáku dáme olej, na něm osmažíme nakrájenou cibuli, nasypeme sáček zeleniny, kterou taky mírně osmažíme, veškeré koření-bobkové listy, pepře, nová koření, jalovce, citron nakrájený na kolečka a nasekaný kopr, dáme připravené maso, které necháme po všech stranách zatáhnout, zalijeme vývarem, aby bylo maso tak akorát potopené, hrnec zavřeme a necháme dusit. Doba dušení záleží podle druhu masa ze kterého vaříme. Po otevření hrnce si vyndáme maso, veškeré koření a vydušený citron, omáčku si ochutíme solí, cukrem a šťávou z citronu, chutě musí být vyvážené a takové, jaké máme rádi. Pak vše hrubě rozmixujeme ručním mixerem, ale můžeme zeleninu nechat tak, jak byla v sáčku. Ve smetaně si rozšleháme mouku, vylijeme do omáčky, povaříme a necháme zahustit, maso si nakrájíme na plátky a vrátíme do omáčky.

Poznámka k receptu na Jakékoliv maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně:
Omáčka je chutí docela podobná svíčkové, tato omáčka je více výrazná, kořeněná a více zeleninová. Podávala jsem s domácím knedlíkem a pochutnávali jsme si celý víkend a každý další den byla lepší a lepší, což o zvláště některých omáčkách víme!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jakékoliv maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 03.01.2012
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 1 kg jakéhokoliv masa vcelku(bylo koňské), 1 cibule, 200 g anglické(nebo jiné) slaniny vcelku, 10 kuliček pepře, 10 kuliček nového koření, 8 kuliček jalovce, 6 bobkových listů, 1/2 vydrhnutého citronu, 1 sáček Mochovské mražené zeleniny(nebo jiné s více druhy), 1 lžíce čerstvého kopru(může být sušený), smetana 33%, zeleninový vývar(nebo masox)-nemusí být, olej, cukr, sůl, hladká mouka.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jakékoliv maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jakékoliv maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jakékoliv maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist