|
Recept na Jahodová buchta hrnková rychlá
Recept na Jahodová buchta hrnková rychlá je zařazen v kategorii moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny.
K přípravě Jahodová buchta hrnková rychlá budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 hrnek polohrubé mouky, 1 cukru (dávám méně), 1/2 prášku do pečiva, 1 vejce, 1/4 hrnku oleje, 1/2 van. cukru, 1/2 hrnku mléka na mřížkování- tvaroh, 1 van. pudink, cukr dle chuti, van. cukr.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Jahodová buchta hrnková rychlá
Recept na Jahodová buchta hrnková rychlá: Na těsto všechno smícháme, nalejeme na plech (na peč.papír), pak jsem tvarohem udělala mřížky, do každé mřížky jsem dala jahodu.
Poznámka k receptu na Jahodová buchta hrnková rychlá: Protože mi zbyl ještě tvaroh s jahodami, dala jsem pod každou jahodu lžičku ochuceného tvarohu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jahodová buchta hrnková rychlá, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: velký plech
- Datum vložení: 15.08.2009
- Počet porcí: 6 osob
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny
- Suroviny: 1 hrnek polohrubé mouky, 1 cukru (dávám méně), 1/2 prášku do pečiva, 1 vejce, 1/4 hrnku oleje, 1/2 van. cukru, 1/2 hrnku mléka na mřížkování- tvaroh, 1 van. pudink, cukr dle chuti, van. cukr
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jahodová buchta hrnková rychlá,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jahodová buchta hrnková rychlá - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jahodová buchta hrnková rychlá
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|