RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hustá polévka z červené řepy se smaženým lilkem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hustá polévka z červené řepy se smaženým lilkem, recepty Hustá polévka z červené řepy se smaženým lilkem, Hustá, polévka, červené, řepy, se, smaženým, lilkem


Recept na Hustá polévka z červené řepy se smaženým lilkem

Recept na Hustá polévka z červené řepy se smaženým lilkem je zařazen v kategorii bezmasá jídla. K přípravě Hustá polévka z červené řepy se smaženým lilkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 červená řepa, 1 a 1/4 litru vody, 1 velká cibule, 100 g kořenové zeleniny, 2 loupaná rajčata, olej, sůl, mletý pepř, snítka fenyklové nati, 1 lžička estragonu, kelímek kysané smetany, 1 malý lilek, 1 vejce a 30 g hladké mouky s 1 dl (dle potřeby) bílého vína na těstíčko..

Hustá polévka z červené řepy se smaženým lilkem
Zvětšit obrázek

Recept na Hustá polévka z červené řepy se smaženým lilkem

Recept na Hustá polévka z červené řepy se smaženým lilkem:
Oloupanou červenou řepu vcelku, nebo jen rozpůlenou, uvaříme ve slané vodě do poloměkka. Omyjeme lilek a zeleninu. Lilek oloupeme, pokrájíme na kolečka o síle asi 0,5 cm, uložíme na větší talíř, posolíme a necháme „vypotit“. Napůl uvařenou řepu vyjmeme a pokrájíme na kusy (můžeme i ozdobným nožem). Na olej dáme do většího hrnce zesklovatět cibuli a k ní přidáme osmažit pokrájenou kořenovou zeleninu a rajčata. Vše zalijeme vývarem z řepy, přidáme estragon a kousek fenyklové nati, (nemáme-li dáme snítku libečku). Vaříme do měkka a na konci vaření vsypeme na nudličky pokrájenou uvařenou řepu na prohřátí. Vypocený lilek vymačkáme a důkladně vysušíme v ubrousku nebo v čisté utěrce. Plátky lilku máčíme v těstíčku z vejce, mouky, vína a špetky soli a vkládáme do rozpáleného oleje na pánev. Osmažené placičky dáme na talířích do polévky jako vložku. Uprostřed talíře lžičkou upravíme kopeček kysané smetany.

Poznámka k receptu na Hustá polévka z červené řepy se smaženým lilkem:
Tak to vypadá skvěle! Řepu mám moc ráda a všechnu tu ostatní zeleninu taky - díky za zajímavý recept

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hustá polévka z červené řepy se smaženým lilkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: honzam
  • Datum vložení: 18.09.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bezmasá jídla
  • Suroviny: 1 červená řepa, 1 a 1/4 litru vody, 1 velká cibule, 100 g kořenové zeleniny, 2 loupaná rajčata, olej, sůl, mletý pepř, snítka fenyklové nati, 1 lžička estragonu, kelímek kysané smetany, 1 malý lilek, 1 vejce a 30 g hladké mouky s 1 dl (dle potřeby) bílého vína na těstíčko.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hustá polévka z červené řepy se smaženým lilkem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hustá polévka z červené řepy se smaženým lilkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hustá polévka z červené řepy se smaženým lilkem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist