RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hubové „koložvárske“ zelí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hubové „koložvárske“ zelí, recepty Hubové „koložvárske“ zelí, Hubové, „koložvárske“, zelí


Recept na Hubové „koložvárske“ zelí

Recept na Hubové „koložvárske“ zelí je zařazen v kategorii houby. K přípravě Hubové „koložvárske“ zelí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g kyslej kapusty, 500 g lesných húb, 200 g ryže, 2 cibule, 1 kyslá smotana ( 150 g ), 1 dl mlieka, 3 vajcia, 1 lyžica mletej červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie, olej.

Hubové „koložvárske“ zelí
Zvětšit obrázek

Recept na Hubové „koložvárske“ zelí

Recept na Hubové „koložvárske“ zelí:
Na troche oleja opražíme 1 nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mletú papriku, kapustu, premiešame a podusíme cca 15 minút. V druhom hrnci opäť na troche oleja orestujeme nadrobno narezanú druhú cibuľu, pridáme narezané huby, osolíme, okoreníme a dusíme 15 minút. Na troške oleja v treťom hrnci opražíme ryžu, zalejeme horúcou vodou, jemne osolíme a dusíme do mäkka. Do vymasteného pekáča dáme polovicu podusenej kapusty, na ňu navrstvíme polovicu ryže a na ryžu podusené huby. Rozložíme druhú polovicu ryže a na ňu zvyšok kapusty. Rozhabarkujeme smotanu, vajcia a mlieko, zalejeme pekáč. Pečieme zakryté v rúre pri strednej teplote asi 30 minút, potom odkryjeme a ešte 10 min dopečieme.

Poznámka k receptu na Hubové „koložvárske“ zelí:
Zbyněk: cestovinová ryža a tarhoňa nie je to isté Klasická koložvárska je rozhodne s ryžou, klobásou a mäsom, ale huby do nej určite nepatria. Cesnak do tohto jedla som nedala, myslím, že sa tam nehodí, dominovať má kapusta a huby. Jadnoducho nie do každého jedla patrí všetko. Ja mám veľa kapusty a veľa húb, tak skúšam, ako som napísala nižšie Určite to nie je koložvárska, preto je to slovo v úvodzovkách.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hubové „koložvárske“ zelí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: tejaja
  • Datum vložení: 25.04.2013
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Houby
  • Suroviny: 500 g kyslej kapusty, 500 g lesných húb, 200 g ryže, 2 cibule, 1 kyslá smotana ( 150 g ), 1 dl mlieka, 3 vajcia, 1 lyžica mletej červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie, olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hubové „koložvárske“ zelí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hubové „koložvárske“ zelí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hubové „koložvárske“ zelí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist