RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse, recepty Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse, Hovězí, roláda, pomazáním, od, pana, Hellmanse


Recept na Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse

Recept na Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 velké plátky zadního hovězího kuřecí šlehaná sekaná Vodňanské kuře (pozor, tepelně neopracovaná) 2 větší cibule Majolka® Hellmans hořčice proužek másla-asi 1cm hrst posekané pažitky hrst posekané petrželky lžička posekaného libečku 1 šalotka na jemno 1O dkg šunky pokrájené na nudličky sůl, pepř koření na hovězí pečeni od Vitany sušený granulovaný česnek 1 kostka hovězího extra bujonu 1 a 1/2 ČL solamylu, maizeny.

Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse
Zvětšit obrázek

Recept na Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse

Recept na Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse:
Plátky masa důkladně rozklepu a pak je dám kraji k sobě a sklepnu je k sobě. Posolím, opepřím, potřu tence hořčicí a pokapu rozpuštěným máslem. V misce smíchám rozmrazenou kuřezí sekanou s zelenými bylinkami, šalotkou a nudličkami šunky, osolím, opepřím. Směs nanesu na plát masa a stočím do válce. Pomocí nití jej svážu a zafixuji proti rozjetí. Hotový válec potřu vydatně ze všech stran Majolkou® a nechám do druhého dne odležet. Druhý den posypu sušeným česnekem a kořením na pečeni. Přidám cibule na drobno, podliji půl až třičtvrtě sklenkou vody a dám péct na 1 a 1/2 hodiny na 100°C a pak hodinu na 150°C. Ke konci odklopím a nechám zezlátnout. Upečený válec vyndám a zakryji, aby zůstal teplý. Výpek sliji do kastrolku a rozmixuji. Přiliji 1/2 až 3/4 sklenky vody-dle zbylého množství, přihodím kostku masoxu a provařím pár minut. V trošce vody rozmíchám šrob a vliji do omáčky. Nechám ještě 5 minut provařit a servírujeme.

Poznámka k receptu na Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse:
Původně měla být náplň jiná, ale nastaly komplikace s její kvalitou, takže jsem to pořešila takhle a bylo to dobré ;-) p.s. ty masíčka navíc v pekáči jsou kuře, protože moje rozárky moc o hovězí nestojej:-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: srettka
  • Datum vložení: 28.06.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 2 velké plátky zadního hovězího kuřecí šlehaná sekaná Vodňanské kuře (pozor, tepelně neopracovaná) 2 větší cibule Majolka® Hellmans hořčice proužek másla-asi 1cm hrst posekané pažitky hrst posekané petrželky lžička posekaného libečku 1 šalotka na jemno 1O dkg šunky pokrájené na nudličky sůl, pepř koření na hovězí pečeni od Vitany sušený granulovaný česnek 1 kostka hovězího extra bujonu 1 a 1/2 ČL solamylu, maizeny
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí roláda s pomazáním od pana hellmanse, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist