RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hovězí plátky z mletého masa v žampiónovorajčatové omáčce

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hovězí plátky z mletého masa v žampiónovorajčatové omáčce, recepty Hovězí plátky z mletého masa v žampiónovorajčatové omáčce, Hovězí, plátky, mletého, masa, , žamp


Recept na Hovězí plátky z mletého masa v žampiónovorajčatové omáčce

Recept na Hovězí plátky z mletého masa v žampiónovorajčatové omáčce je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Hovězí plátky z mletého masa v žampiónovorajčatové omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
10 čerstvých žampiónů, 2 menší cibule, 1 stroužek česneku, kmín, pepř, sůl, hovězí bujón, libeček, 2 kuličky Nového koření, 2 hřebíčky, 1 bobkový list, 1 plechovka loupaných rajčat, půl kila mletého hovězího masa, 1 zakysaná smetana..

Hovězí plátky z mletého masa v  žampiónovorajčatové omáčce
Zvětšit obrázek

Recept na Hovězí plátky z mletého masa v žampiónovorajčatové omáčce

Recept na Hovězí plátky z mletého masa v žampiónovorajčatové omáčce:
Žampióny očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na drobno. Do tlakového hrnce nalijeme olej, přidáme cibuli, žampióny a česnek. Krátce orestujeme a ztlumíme na minimum. Část rajčat z plechovky nakrájíme na drobné kousky a zbylou část rozmixujeme(Není nutné. Můžeme vše nakrájet na drobno). Rajčata přidáme do tlakového hrnce a promícháme. Přidáme kmín, bujón, libeček, bobkový list, hřebíček, Nové koření a zalijeme vodou. Mleté maso osolíme, opepříme a promícháme. Uválíme 3 menší šišky, které na pánvi s olejem prudce opečeme po všech stranách, aby se nám maso zatáhlo. Přendáme do tlakového hrnce k omáčce a uzavřeme poklicí. Vaříme 15 minut od zasyčení. Poté tlakový hrnec otevřeme, šišky masa vytáhneme a nakrájíme na plátky. Omáčku zahustíme zákletkou(voda+mouka) a přidáme zakysanou smetanu. Pořádně promícháme a povaříme ještě 15 minut. Podle chuti dosolíme a opepříme. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu na Hovězí plátky z mletého masa v žampiónovorajčatové omáčce:
Já bych si to nedala, jako pozdní večeři, ale jako obídek

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí plátky z mletého masa v žampiónovorajčatové omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: misza (Míša)
  • Datum vložení: 01.05.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 10 čerstvých žampiónů, 2 menší cibule, 1 stroužek česneku, kmín, pepř, sůl, hovězí bujón, libeček, 2 kuličky Nového koření, 2 hřebíčky, 1 bobkový list, 1 plechovka loupaných rajčat, půl kila mletého hovězího masa, 1 zakysaná smetana.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí plátky z mletého masa v žampiónovorajčatové omáčce, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí plátky z mletého masa v žampiónovorajčatové omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí plátky z mletého masa v žampiónovorajčatové omáčce

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist