RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hovězí plátky pikant

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hovězí plátky pikant, recepty Hovězí plátky pikant, Hovězí, plátky, pikant


Recept na Hovězí plátky pikant

Recept na Hovězí plátky pikant je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Hovězí plátky pikant budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g hovězího masa(zadní, roštěnec) 2 cibule 100 g slaniny 4 kyselé okurky 2 vejce 3 lžíce Dionské hořčice-i víc hladká mouka na obalení 2 lžíce koňaku-nemusí být sádlo, nebo olej nové koření bobkový list pepř sůl.

Hovězí plátky pikant
Zvětšit obrázek

Recept na Hovězí plátky pikant

Recept na Hovězí plátky pikant:
Maso nařežeme na plátky, naklepeme, osolíme,opepříme, potřeme hořčicí, obalíme v mouce a na sádle zprudka opečeme z obou stran. Pak si nakrájíme cibuli, tu dáme orestovat do jiného hrnce na horké sádlo, přidáme orestované maso, zalijeme výpekem z masa a malým množstvím vody, můžeme dát ještě koňak a dusíme, až bude maso měkké. Celou dobu dušení přidáváme vývar (vodu). Před koncem dušení (tak 10 minut)nasypeme vejce uvařená natvrdo a posekaná na drobno, okurky pokrájíme na kostičky a také přidáme, promícháme, necháme převařit. Můžeme ještě zahustit hořčicí dle chuti.

Poznámka k receptu na Hovězí plátky pikant:
Koňak jsem nedávala, doma ho nemám, jinak slouží k tomu, aby bylo maso křehčí. Může být téměř jakýkoliv "tvrdý" alkohol.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí plátky pikant, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 30.04.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 500 g hovězího masa(zadní, roštěnec) 2 cibule 100 g slaniny 4 kyselé okurky 2 vejce 3 lžíce Dionské hořčice-i víc hladká mouka na obalení 2 lžíce koňaku-nemusí být sádlo, nebo olej nové koření bobkový list pepř sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí plátky pikant, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí plátky pikant - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí plátky pikant

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist