RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hovězí pečeně po italsku.

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hovězí pečeně po italsku., recepty Hovězí pečeně po italsku., Hovězí, pečeně, po, italsku.


Recept na Hovězí pečeně po italsku.

Recept na Hovězí pečeně po italsku. je zařazen v kategorii pomalý hrnec. K přípravě Hovězí pečeně po italsku. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 Lžíce oleje, 1 plechovka rajčat, (830 Gr), ½ kg salátových brambor, bělomasých, důkladně omytých, slupka pokud je tenká může zůstat, 1 velká cibule na osminky nakrájená 1 a 1/4 kg hovězí krkovice, tuk odkrájený a rozkrojená na 2 špalíky 4 stroužky česneku sůl a pepř podle chuti, nálady a obsahu lednice ještě něco žampionů, shitaki... Pokud vám zbylo doma Sofrito, z receptu Ropa Vieja, šoupněte ho tam taky. Link na recept je dole..

Hovězí pečeně po italsku.
Zvětšit obrázek

Recept na Hovězí pečeně po italsku.

Recept na Hovězí pečeně po italsku.:
Nožem nařízněte do masa čtyři ďovírky a do nich zastrčte půlky česneků. Dobře posolte a popeřete, na oleji opečte do hněda. Pak to vrazte to pomalého hrnce, v pánvi trochou vody rozpusťte tu přiškvařenou dobrotu a nalijte taky do hrnce. K tomu šoupněte cibuli, brambory, rajčata i se šťávou, zbylý česnek, prostě vše ostatní. Přikryjte, zapněte na vysokou teplotu a příštích šest hodin to ignorujte. Až je maso na vidličku měkké, vyndejte ho na prkýnko a nakrájejte na plátky. Servírujte maso zalité tím ostatním, k tomu bílé pečivo a hlavně pivo.

Poznámka k receptu na Hovězí pečeně po italsku.:
Recept do mého milovaného pomalého hrnce. Už ani nevím kde jsem to kdy viděl, ale zkusil, a zařadil do domácího repertoáru. Proto se o něj musím podělit. A zde je link na recept: http://www.toprecepty.cz/recept/3850-ropa-vieja---...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí pečeně po italsku., kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Drobek (Michal)
  • Datum vložení: 13.02.2010
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pomalý hrnec
  • Suroviny: 1 Lžíce oleje, 1 plechovka rajčat, (830 Gr), ½ kg salátových brambor, bělomasých, důkladně omytých, slupka pokud je tenká může zůstat, 1 velká cibule na osminky nakrájená 1 a 1/4 kg hovězí krkovice, tuk odkrájený a rozkrojená na 2 špalíky 4 stroužky česneku sůl a pepř podle chuti, nálady a obsahu lednice ještě něco žampionů, shitaki... Pokud vám zbylo doma Sofrito, z receptu Ropa Vieja, šoupněte ho tam taky. Link na recept je dole.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí pečeně po italsku., pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí pečeně po italsku. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí pečeně po italsku.

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist