RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hovězí obklopené zeleninkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hovězí obklopené zeleninkou, recepty Hovězí obklopené zeleninkou, Hovězí, obklopené, zeleninkou


Recept na Hovězí obklopené zeleninkou

Recept na Hovězí obklopené zeleninkou je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Hovězí obklopené zeleninkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
800 g hovězího zadního, 2 cibule, 1 větší mrkev, 1/3 pórku, 2 rajčata, 2 bílé papriky, 1 hrst mražených nebo čerstvých fazolek, 1 lahůdková cibulka, 4 větší ředkvičky, olivový olej, sůl, jíšku-nemusí být..

Hovězí obklopené zeleninkou
Zvětšit obrázek

Recept na Hovězí obklopené zeleninkou

Recept na Hovězí obklopené zeleninkou:
Na trošce oleje osmažíme cibuli nakrájenou na měsíčky, k ní přidáme maso, nakrájené na kostky, osolíme a necháme dusit nejprve ve vlastní šťávě, pak zalijeme vodou. Zatím si nakrájíme veškerou zeleninu, mrkev na kousky, pórek na měsíčky, papriky na proužky, rajčata na osminky a ředkvičky na kolečka. Lahůdkovou cibulku na kolečka, ale dáme zatím stranou a předešlou zeleninku přidáme k masu, až když je téměř měkké, aby byla zelenina jako na půl čerstvá. Kdo chce, může zajíškovat (já jí nepoužila), protože zelenina to zahustí dost. Chvíli před ukončením dušení ještě nasypeme lahůdkovou cibulku.

Poznámka k receptu na Hovězí obklopené zeleninkou:
Dostali jsme velkou chuť na hodně zeleninky, ale s masem, tudíž jsem se opět uchýlila k improvizaci a k tomu byly těstoviny. V jídle jsou zachované chutě zeleniny, aby vynikla, nepoužila jsem žádné koření, jen sůl. Samozřejmě se zelenina může obměňovat, nebo použít tu, co máme víc rádi.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí obklopené zeleninkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 02.07.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 800 g hovězího zadního, 2 cibule, 1 větší mrkev, 1/3 pórku, 2 rajčata, 2 bílé papriky, 1 hrst mražených nebo čerstvých fazolek, 1 lahůdková cibulka, 4 větší ředkvičky, olivový olej, sůl, jíšku-nemusí být.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí obklopené zeleninkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí obklopené zeleninkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí obklopené zeleninkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist