RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou, recepty Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou, Hovězí, nudličky, na, tymiánu, hlívou, ústřičnou


Recept na Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou

Recept na Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 hovězí plátky (kýta, roštěnec apod.) 200 g hlívy ústřičné několik stonků tymiánu 2 lžíce rajského protlaku 6 stroužků česneku olej sůl směs barevných pepřů případně kostka Maggi - česnek a tymián.

Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou
Zvětšit obrázek

Recept na Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou

Recept na Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou:
Plátky masa naklepeme, nakrájíme na nudličky a posypeme směsí pepřů (nejlépe čerstvě namletou). V kastrolu rozpálíme olej a maso na něm zprudka opečeme dohněda. Poté osolíme, podlijeme trochou vody, přidáme celé stonky tymiánu, hrubě nasekané čtyři stroužky česneku a případně Maggi kostku česnek a tymián. Přivedeme do prudkého varu, přidáme rajský protlak, teplotu snížíme na minimum a dusíme, dokud maso není úplně měkké. Během dušení podléváme malým množstvím vody. Poté přidáme na nudličky nakrájenou hlívu a dva stroužky česneku nakrájené na tenké plátky a dodusíme 10 minut. Před podáváním odstraníme zbytky tymiánových větviček.

Poznámka k receptu na Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou:
o měsíc později, stejné místo, stejný pařez, stejná houba, stejný recept a musím jen potvrdit, že to je hlíva ústřičná,dnes už jedla i celá rodina a taky pochválila

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 13.07.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 4 hovězí plátky (kýta, roštěnec apod.) 200 g hlívy ústřičné několik stonků tymiánu 2 lžíce rajského protlaku 6 stroužků česneku olej sůl směs barevných pepřů případně kostka Maggi - česnek a tymián
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist