RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hovězí kostky v zelenině,připravené v papiňáku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hovězí kostky v zelenině,připravené v papiňáku, recepty Hovězí kostky v zelenině,připravené v papiňáku, Hovězí, kostky, zelenině,připravené, papiňáku


Recept na Hovězí kostky v zelenině,připravené v papiňáku

Recept na Hovězí kostky v zelenině,připravené v papiňáku je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Hovězí kostky v zelenině,připravené v papiňáku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1500 g hovězí kližky 300 g uzeného vepřového boku 100 g sádla 150 g celeru/1 silný plátek 200 g mrkve/2 větší kousky 5 větších cibulí 5 velkých stroužků česneku 1 lžíce celého kmínu 1 lžíce soli 1 lžíce sladké uzené,nebo obyčejné papriky 8 kuliček nového koření 8 kuliček jalovčinek 4 hřebíčky 10 kuliček pepře 10 lístků rozmarýnu 1 lžíce soli 350 ml horké vody 1 lžíce hladké mouky rozmíchaná ve 200 ml studené vody sůl a mletý pepř na dochucení.

Hovězí kostky v zelenině,připravené v papiňáku
Zvětšit obrázek

Recept na Hovězí kostky v zelenině,připravené v papiňáku

Recept na Hovězí kostky v zelenině,připravené v papiňáku:
Koření až na kmín, sůl a papriku vložíme do vajíčka na sypký čaj, pro pozdější snadné vytažení ze šťávy. Všechnu zeleninu očistíme. Cibuli nakrájíme na hrubé kostičky, česnek prolisujeme, mrkev a celer nastrouháme na hrubém slzičkovém struhadle. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky velké přibližně 3cmx3cm. Z uzeného boku nakrájíme větší cca 1cm kostky. Do hrnce na rozehřáté sádlo dáme nakrájené cibule, bok, zasypeme kmínem a na silnějším plameni restujeme 10minut. Zasypeme mletou paprikou, rychle promícháme a přidáme nakrájené maso. Opět promícháme a restujeme dalších 10minut. Zatáhlé maso, které nám pustilo trochu šťávy zasypeme solí, mrkví a celerem. Podlijeme 500ml horké vody, přidáme koření a uzavřeme poklicí. Plamen dáme na maximum, jakmile začne hrnec tlakovat, plamen snížíme na minimum a od doby varu vaříme přibližně 45minut. Poté hrnec ochladíme, otevřeme a vybereme koření. Šťávu zahustíme záklechtkou z vody a mouky, přidáme prolisovaný česnek a za občasného promíchání ode dna necháme vše ještě 10minut povařit. Pokud se nám bude zdát šťáva příliš hustá, můžeme ji trochu naředit převařenou vodou. Podle potřeby dochutíme. Podáváme s noky, nebo knedlíkem. Hodí se i rýže.

Poznámka k receptu na Hovězí kostky v zelenině,připravené v papiňáku:
Takto připravené maso je ještě chutnější, když ho necháme alespoň jeden den uležet:-) Já mám v zásobě ještě nějaké dýně Hokkaido, tak jsem jako přílohu připravila nokyhttp://www.toprecepty.cz/recept/36821-nokyspeclekn...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí kostky v zelenině,připravené v papiňáku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 13.04.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 1500 g hovězí kližky 300 g uzeného vepřového boku 100 g sádla 150 g celeru/1 silný plátek 200 g mrkve/2 větší kousky 5 větších cibulí 5 velkých stroužků česneku 1 lžíce celého kmínu 1 lžíce soli 1 lžíce sladké uzené,nebo obyčejné papriky 8 kuliček nového koření 8 kuliček jalovčinek 4 hřebíčky 10 kuliček pepře 10 lístků rozmarýnu 1 lžíce soli 350 ml horké vody 1 lžíce hladké mouky rozmíchaná ve 200 ml studené vody sůl a mletý pepř na dochucení
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí kostky v zelenině,připravené v papiňáku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí kostky v zelenině,připravené v papiňáku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí kostky v zelenině,připravené v papiňáku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist