RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hovězí dušené v česnekové kapustě

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hovězí dušené v česnekové kapustě, recepty Hovězí dušené v česnekové kapustě, Hovězí, dušené, česnekové, kapustě


Recept na Hovězí dušené v česnekové kapustě

Recept na Hovězí dušené v česnekové kapustě je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Hovězí dušené v česnekové kapustě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Hovězí maso asi půl kila, cibule, kapusta, olej, česnek sůl pepř, slanina, asi 2 lžíce hladké mouky..

Hovězí dušené v česnekové kapustě
Zvětšit obrázek

Recept na Hovězí dušené v česnekové kapustě

Recept na Hovězí dušené v česnekové kapustě:
Cibuli si nakrájíme na kostičky, maso taky na kostky a přidáme jej na zpěněnou cibuli. Malinko orestujeme, osolíme, opepříme a dusíme do poloměkka. Až je maso téměř hotové, vyjmeme jej z hrnce, přidáme nakrouhanou kapustu, kterou malinko podlejeme a dusíme asi 15 minut. Pak maso i kapustu spojíme, uděláme si zásmažku na slanině a zahustíme. Nakonec přidáme česnek, já dala asi 5 stroužků a už jen provaříme mouku. Podáváme s bramborem

Poznámka k receptu na Hovězí dušené v česnekové kapustě:
clupmi: já měla za to, že kel i kapusta jsou v Česku totéž. Jen na Slovensku je kel naše kapusta a jejich kapusta je naše zelí

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí dušené v česnekové kapustě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Jana Remkova
  • Datum vložení: 29.05.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: Hovězí maso asi půl kila, cibule, kapusta, olej, česnek sůl pepř, slanina, asi 2 lžíce hladké mouky.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí dušené v česnekové kapustě, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí dušené v česnekové kapustě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí dušené v česnekové kapustě

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist