RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hovězí dušené na červeném víně se žampiony

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hovězí dušené na červeném víně se žampiony, recepty Hovězí dušené na červeném víně se žampiony, Hovězí, dušené, na, červeném, víně, se, žampiony


Recept na Hovězí dušené na červeném víně se žampiony

Recept na Hovězí dušené na červeném víně se žampiony je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Hovězí dušené na červeném víně se žampiony budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg hovadzie mäso 400 g sampinony nakrajane na platky 250 ml cervene vino 1 liter hovädzí vývar sol,mleté čierne korenie 1 lyzica salvia cerstva 2 cibula nakrajana na hrubo mensie 2 struciky cesnak 100 g slanina anglická 4 lyzice olej rastlinný 1lyzicka maslo.

Hovězí dušené na červeném víně se žampiony
Zvětšit obrázek

Recept na Hovězí dušené na červeném víně se žampiony

Recept na Hovězí dušené na červeném víně se žampiony:
1-Hovadzie maso odblanime ,a nakrajame na rezne cca 1cm hrube. pokorenime cerstvym drvenym korenim a dame rychlo opiect na olej. 2-Na drobno nakrajanu slaninku , cibulu , cesnak dame oprazit na olej, a prelozime na velku panvicu a pridame zatiahute maso. Pridal som pohar dobreho cerveneho vina .Mne sa nechcel vyrabat vyvar z kosti a ani davat kocku co je tiez dakedy dobra nahrada ale som podlieval kupenym kvalitnym vyvarom. Pridal som cerstvu salviu a dali dusit na nizkom plameni zakryte a podlievali az do makka cca 2 hodiny. Mne chuti viac pomaly dusene lepsie ( prejde chutami )ako z kuchty za chvilu hotove. 3-Hotove maso sme vybrali prelozili do zakrytej misky na teple miesto. Pridali sme lyzicu masla do omacky a pridali na platky nakrajane hryby.Dusili este asi tak 15 minut do makka. 4-Servirovali s takou menej znamou pastou Cavatelli ktora je robena z krupice.

Poznámka k receptu na Hovězí dušené na červeném víně se žampiony:
Mali sme dnes k obedu a bolo to skveléMäso som mala vopred naložené v marináde z uvedených surovín + horčica,rozmarín a tymiánPridávam fotku a bodík

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí dušené na červeném víně se žampiony, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Nonya
  • Datum vložení: 22.03.2011
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 1 kg hovadzie mäso 400 g sampinony nakrajane na platky 250 ml cervene vino 1 liter hovädzí vývar sol,mleté čierne korenie 1 lyzica salvia cerstva 2 cibula nakrajana na hrubo mensie 2 struciky cesnak 100 g slanina anglická 4 lyzice olej rastlinný 1lyzicka maslo
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí dušené na červeném víně se žampiony, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí dušené na červeném víně se žampiony - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí dušené na červeném víně se žampiony

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist