RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Houby zapečené v bylinkovém jogurtu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Houby zapečené v bylinkovém jogurtu, recepty Houby zapečené v bylinkovém jogurtu, Houby, zapečené, bylinkovém, jogurtu


Recept na Houby zapečené v bylinkovém jogurtu

Recept na Houby zapečené v bylinkovém jogurtu je zařazen v kategorii ostatní. K přípravě Houby zapečené v bylinkovém jogurtu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
300-400 g oloupaných brambor /nakrájených na větší hranolky/ houbová náplň: 50 g másla 1 větší cibule,nakrájená na kolečka 300-400 g očištěných hub pokrájených na plátky/můžou být různé, ale měla jsem jen samotnou hlívu ústřičnou/ drcený kmín pepř špetka oregána grilovací koření nebo houbové koření 200-250 ml zakysané smetany nebo směsi z bílého jogurtu a ze zakysané smetany 1 Pl pokrájené pažitky nebo jiných bylinek + sterilovaná zelenina nebo zelný salát jako příloha.

Houby zapečené v bylinkovém jogurtu
Zvětšit obrázek

Recept na Houby zapečené v bylinkovém jogurtu

Recept na Houby zapečené v bylinkovém jogurtu:
Dopředu připravené bramborové hranolky předvaříme v osolené vodě do poloměkka a rovnoměrně je rozložíme na dno, máslem vymazané zapékací misky. Houby očistíme, pokrájíme a společně s cibulí orestujeme na rozehřátém másle, směs hub okořeníme drceným kmínem, osolíme, necháme vše mírně vydusit a pak ji rovnoměrně rozvrstvíme na hranolky z brambor.Vše nakonec zalijeme jogurtem nebo i se zakysanou smetanou, který okořeníme oreganem, grilovacím kořením a sekanou pažitkou. Zapečeme v troubě přo 180 stupních na cca 25-30 minut. Před podáváním ozdobíme jednotlivé porce pažitkou nebo jinými bylinkami a zpestříme nakládanou barevnou zeleninkou nebo salátem.

Poznámka k receptu na Houby zapečené v bylinkovém jogurtu:
Máme-li potřebu vložit do pokrmu i kostičky slaniny, nebo jiné uzeniny, můžeme je přidat také, ale už to pak nejsou jen houby, zapečené v jogurtu. Pokud bychom chtěli mít více pokrmu, zdvojnásobíme dávku všech surovin.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Houby zapečené v bylinkovém jogurtu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 12.06.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ostatní
  • Suroviny: 300-400 g oloupaných brambor /nakrájených na větší hranolky/ houbová náplň: 50 g másla 1 větší cibule,nakrájená na kolečka 300-400 g očištěných hub pokrájených na plátky/můžou být různé, ale měla jsem jen samotnou hlívu ústřičnou/ drcený kmín pepř špetka oregána grilovací koření nebo houbové koření 200-250 ml zakysané smetany nebo směsi z bílého jogurtu a ze zakysané smetany 1 Pl pokrájené pažitky nebo jiných bylinek + sterilovaná zelenina nebo zelný salát jako příloha
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na houby zapečené v bylinkovém jogurtu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Houby zapečené v bylinkovém jogurtu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Houby zapečené v bylinkovém jogurtu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist