RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Houbovo-sýrový závin

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Houbovo-sýrový závin, recepty Houbovo-sýrový závin, Houbovo-sýrový, závin


Recept na Houbovo-sýrový závin

Recept na Houbovo-sýrový závin je zařazen v kategorii houby. K přípravě Houbovo-sýrový závin budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 plátek listového těsta (cca 170 g) 3 hrsti hříbků 100 g anglické slaniny vcelku 1 cibule 100 g madelandu nebo ementálu 1 vejce a 3 lžíce smetany ke šlehání na potření sádlo pepř sůl případně houbové koření.

Houbovo-sýrový závin
Zvětšit obrázek

Recept na Houbovo-sýrový závin

Recept na Houbovo-sýrový závin:
V pánvi rozehřejeme lžíci sádla a opečeme na něm na cca 1 cm kousky nakrájenou slaninu. Přidáme nakrájenou cibuli a orestujeme ji dosvětlehněda. Houby pokrájíme na větší kusy (malé necháme vcelku), přidáme je do pánve a asi 5-10 minut podusíme. Osolíme, oppeříme, případně posypeme houbovým kořením a necháme vychladnout. Listové těsto rozválíme na obdélník, navrstvíme na něj houby a kostičky madelandu. Zavineme, povrch potřeme rozkvedlaným vejcem se šlehačkou a vložíme do trouby, rozehřáté na 220-230°C. Po deseti minutách opět potřeme vejcem a celkově pečeme 20 minut.

Poznámka k receptu na Houbovo-sýrový závin:
Také dělám, ale bez slaniny a totálně zmizí +

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Houbovo-sýrový závin, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 27.10.2010
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Houby
  • Suroviny: 1 plátek listového těsta (cca 170 g) 3 hrsti hříbků 100 g anglické slaniny vcelku 1 cibule 100 g madelandu nebo ementálu 1 vejce a 3 lžíce smetany ke šlehání na potření sádlo pepř sůl případně houbové koření
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na houbovo-sýrový závin, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Houbovo-sýrový závin - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Houbovo-sýrový závin

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist