RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Houbové škvarky, houbové sádlo

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Houbové škvarky, houbové sádlo, recepty Houbové škvarky, houbové sádlo, Houbové, škvarky, houbové, sádlo


Recept na Houbové škvarky, houbové sádlo

Recept na Houbové škvarky, houbové sádlo je zařazen v kategorii houby. K přípravě Houbové škvarky, houbové sádlo budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Houby Vepřové sádlo Sůl čerstvé bylinky ((tymián, bazalka, petrželka, koriandr apod.) může být česnek, cibulka .. vše podle chuti každého z nás.

Houbové škvarky, houbové sádlo
Zvětšit obrázek

Recept na Houbové škvarky, houbové sádlo

Recept na Houbové škvarky, houbové sádlo:
Jezdíme na chatu do Vysokých Tater. Rostou tam mraky hub. Mohla bych je v tom lese nechat, ale nejde to .. vymetám všechna roští a se změněným výrazem ve tváři smýčím lesní porost. Chatička je však bez elektřiny a v lese. Houby se tam nedají v takovém množství sušit a bez el. en. ani zamrazit. Toto je způsob, jak je na dlouhou dobu uchovat vynikající. Lze použít i jako součást dalších pokrmů, nebo jen na chleba. Houby nakrájíme na větší kostky (+-1cm na 1cm), hodíme do velkého hrnce, přidáme sádlo a pomalu rozpustíme. Necháme na plotně probublávat a probublávat několik hodin, dokud se houby úplně nezbaví vody. Počítejte s tím, že několikanásobně zmenší svůj objem. Nakonec osolíme a přidáme bylinky. Nakonec houbové sádlo naliji do sklenic a zavařím. Nesmí se vařit osolené, sůl se nerozpustí a připaluje se na dně.

Poznámka k receptu na Houbové škvarky, houbové sádlo:
lauti:Ty jo .. tak to jsem neřešila, prostě jsem to v polních podmínkách dala do hrnce a zavařila. První várku jsem nezavařovala vůbec. Jenom jsem to naplnila úplně po okraj a horký pevně uzavřela a ototčila víčkama dolů. Moc dlouho nevydržely, ale né protože by se zkazily .. prostě jsme je sežrali rychle Ale tak 2-3 měsíce to vydrží určitě ... nějaké jsme rozdali a mamina je měla ještě za půl roku a byly ok.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Houbové škvarky, houbové sádlo, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: to záleží kolik najdete hub
  • Datum vložení: 19.07.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Houby
  • Suroviny: Houby Vepřové sádlo Sůl čerstvé bylinky ((tymián, bazalka, petrželka, koriandr apod.) může být česnek, cibulka .. vše podle chuti každého z nás
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na houbové škvarky, houbové sádlo, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Houbové škvarky, houbové sádlo - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Houbové škvarky, houbové sádlo

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist