|
Recept na Hop do trouby
Recept na Hop do trouby je zařazen v kategorii moučníky - Řezy.
K přípravě Hop do trouby budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 máslo 2 sklenice cukru 1 sklenice vody 2 lžíce kakaa 3 lžíce rumu 2 sklenice polohrubé mouky 1 prášek do pečiva 3 - 4 vejce.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Hop do trouby
Recept na Hop do trouby: Do hrnku dáme rozpustit máslo, přidáme cukr, vodu, kakao a rum. Odebereme jednu sklenici z hrnku a do zbylého přidáme mouku, prášek do pečiva a vejce, to vše dobře promícháme. Do vysypaného pekáče dáme péct. Po upečení propícháme špejlí a polijeme zbylou sklenicí, kterou jsme si odebrali na začátku.
Poznámka k receptu na Hop do trouby: Je to stejné jako Šalamoun, který se hojně peče na Moravě, odkud pocházím, ale když jsem se přestěhovala do Krkonoš, zjistila jsem, že tahle buchta se tu peče pod názvem Hop do trouby. Rozdíl je jen v tuku - moravská buchta je z Hery a krkonošská z másla.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hop do trouby, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: marenka.j
- Datum vložení: 30.08.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
- Suroviny: 1 máslo 2 sklenice cukru 1 sklenice vody 2 lžíce kakaa 3 lžíce rumu 2 sklenice polohrubé mouky 1 prášek do pečiva 3 - 4 vejce
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hop do trouby,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hop do trouby - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hop do trouby
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|