|
Recept na Gulášová polévka III.
Recept na Gulášová polévka III. je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Gulášová polévka III. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300 g hovězí kližky brambory, 1 cibule, 2 stroužky česneku, sladká paprika, masox, bylinky do polévky, majoránka, polévkové koření.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Gulášová polévka III.
Recept na Gulášová polévka III.: Maso nakrájíme na malé kousky a dusíme na cibulce do poloměkka. Vydusíme na šťávičku, přidáme česnek, bylinky s majoránkou, červenou papriku, zaprášíme lžící mouky a podlejeme vodou. Vložíme na kostičky nakrájené brambory a vaříme do měkka. Je-li polévka i po uvaření brambor ještě řídká, rozmícháme trochu mouky v hrnečku a polévku zahustíme. Dosolíme a dochutíme polévkovým kořením.
Poznámka k receptu na Gulášová polévka III.: Dneska jsem jí udělala,a doufám že budeme mít ještě na zítra
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Gulášová polévka III., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: sidera
- Datum vložení: 21.09.2009
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 300 g hovězí kližky brambory, 1 cibule, 2 stroužky česneku, sladká paprika, masox, bylinky do polévky, majoránka, polévkové koření
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na gulášová polévka iii.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Gulášová polévka III. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Gulášová polévka III.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|