RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě, recepty Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě, Guláš, hovězího, krku, na, feferonce, pivě


Recept na Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě

Recept na Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
800 g hovězího krku 800 g cibule olej světlé pivo majoránka, 4 stroužky česneku, 1 malý rajský protlak sůl, pepř ( podle potřeby sypká červená paprika) chléb na zahuštění.

Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Zvětšit obrázek

Recept na Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě

Recept na Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě:
Kuchyňsky upravené maso nakrájíme na kostky. Cibule očistíme a pokrájíme na kostičky. Na oleji (sádl ) zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme kostky masa a společně restujeme za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule (aby se maso pěkně zatáhlo), přidáme 1 malý rajský protlak a zamícháme. Základ guláše podlijeme troškou vody a asi polovinou piva. Osolíme a pod pokličkou dusíme do změknutí masa. Je-li třeba doplnit tekutinu, přiléváme pivo. K měkkému masu nakonec přidáme rozdrobený nebo nastrouhaný chléb, špetku majoránky a pivní guláš povaříme do zhoustnutí. Nakonec do guláše přidáme podle potřeby rozmačkaný česnek, červenou sušenou chilli papričku a podle chuti případně dosolíme. Pivní guláš podáváme s houskovým knedlíkem, ( těstovinami nebo pečivem)..

Poznámka k receptu na Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě:
Slyšela jsem nedávno v radiu na F1 radu našich babiček. Když se nám zdá cibulka na guláš již pěkně hnědá, na 10 minut hořák vypneme. ( cibulka prý ještě pomalu dojde a pěkně zhnědne). Po této době opět zapneme a pokračujeme.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 23.06.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 800 g hovězího krku 800 g cibule olej světlé pivo majoránka, 4 stroužky česneku, 1 malý rajský protlak sůl, pepř ( podle potřeby sypká červená paprika) chléb na zahuštění
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na guláš z hovězího krku na feferonce a pivě, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist