RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Guláš starého pastevce

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Guláš starého pastevce, recepty Guláš starého pastevce, Guláš, starého, pastevce


Recept na Guláš starého pastevce

Recept na Guláš starého pastevce je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Guláš starého pastevce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600g.hov.masa-kližka nebo plec,90ml.-oleje, 200g.cibule, 1 lžička mleté sl.papriky, 1lžice rajs. protlaku,2stroužky-česneku, sůl, pepř, 1čerstvá chili paprička, 2kráj.chleba, 1čerstvá paprika, 1papriková klobása, 50g.porku..

Guláš starého pastevce
Zvětšit obrázek

Recept na Guláš starého pastevce

Recept na Guláš starého pastevce:
hovězí nakrájíme na kostičky a opečeme na polovině oleje na pánvi.Zbylý olej nalijeme do kastrolu a necháme rozpálit.Přidáme polovinu cibule nakráj. na kostičky a mícháme než nám zezlátne.Kastrol stáhneme ze sporáku a cibuli zaprášíme paprikou.Přidáme opečené maso a promícháme,olej z opékání masa si necháme na opečení zeleniny s klobásou.Kastrol vrátíme na plotnu a přidáme protlak,na plátky nakr.česnek,sůl,pepř a polov.chili papričky,nebo mleté chili,krátce opečeme,zalijeme vodou,přivedem k varu a dusíme.Krajíce chleba bez kůrky namočíme asi na 30vteřin do stud. vody.Když začne maso měknout,vymačkáme je a rozdrobíme do guláše.Maso dusíme doměka.Papriku a zbylou chili papričku nakrájíme na nudličky,klobásu na kolečka.Vše krátce orestujeme na výpeku z masa a těsně před koncem vaření v mícháme do guláše.Očištěný porek a zbylou cibuli nakrájíme na kolečka.Guláš rozdělíme na talíře a ozdobíme cibulí a porkem.

Poznámka k receptu na Guláš starého pastevce:
Papriko,Dzungilo,děkuju.Na guláši jsme si opravdu moc pochutnali a ačkoliv jsem měla představu,že když udělám víc,budeme mít navařeno i do týdne,hluboce jsem se zmýlila.Gulášek jsme snědli celý a já mám v týdnu práci navíc.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Guláš starého pastevce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Petrr (Petr Bidlo)
  • Datum vložení: 29.08.2009
  • Počet porcí: asi 30ks
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 600g.hov.masa-kližka nebo plec,90ml.-oleje, 200g.cibule, 1 lžička mleté sl.papriky, 1lžice rajs. protlaku,2stroužky-česneku, sůl, pepř, 1čerstvá chili paprička, 2kráj.chleba, 1čerstvá paprika, 1papriková klobása, 50g.porku.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na guláš starého pastevce, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Guláš starého pastevce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Guláš starého pastevce

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist