RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Guláš na černém pivu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Guláš na černém pivu, recepty Guláš na černém pivu, Guláš, na, černém, pivu


Recept na Guláš na černém pivu

Recept na Guláš na černém pivu je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Guláš na černém pivu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600 g plece, 300 g cibule, sádlo, 100 g rajského protlaku (stačí 2 lžíce), 50 g sladké papriky, 2 dcl černého piva, sůl, česnek, pepř, chilli koření, kmín, nastrouhaný tvrdý chléb na zahuštění, já jsem použila hladkou mouku asi 1 větší lžíci..

Guláš na černém pivu
Zvětšit obrázek

Recept na Guláš na černém pivu

Recept na Guláš na černém pivu:
Na rozpálený tuk hodíme hrstičku kmínu a vzápětí nakrájenou cibuli, kterou orestujeme dozlatova(nepřipálit!) Přidáme rajský protlak a sladkou papriku. Do takto připraveného základu vložíme maso pokrájeného na kostky, orestujeme, přidáme sůl, koření, česnek, podlijeme pivem a dusíme do změknutí. Pak podle potřeby dolejeme vodou a zahustíme chlebem, nebo moukou.

Poznámka k receptu na Guláš na černém pivu:
Katastrophe: děkuji

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Guláš na černém pivu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Jana Remkova
  • Datum vložení: 22.04.2009
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 600 g plece, 300 g cibule, sádlo, 100 g rajského protlaku (stačí 2 lžíce), 50 g sladké papriky, 2 dcl černého piva, sůl, česnek, pepř, chilli koření, kmín, nastrouhaný tvrdý chléb na zahuštění, já jsem použila hladkou mouku asi 1 větší lžíci.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na guláš na černém pivu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Guláš na černém pivu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Guláš na černém pivu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist